Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dobrejtro prdíci! Tak se nám včéra přijel podívat na Domeček pan bagrista . Na konci srpna se do teho pustijó. Fajn člověk takovej. Tak uvidíme, musíme odhrabovat postupně, aby Domeček nežuchnul. Mouses mi včera dělal společnost, místo aby šel s ohařem a tak jsme si spolu hráli. Nic jinýho jsem nemohla, protože- šla jsem prát, zapnu pračku – a……… nojo, ešivá by to nechtělo vyprat Brtníkovi věci do prasé? Jenže Brtnik byl fuč. Tak nic, počkám a půjdu vyluskovat. Velkým luxem tentokrát. Zkontrolovat pytlik, ešivá nejni plnej a…..hup vypadlo odněkud těsnění. Tak jsem ho někam nacpala, ale přišlo mi, že to divně hučí ten přístroj, tak jsem ho radši vypnula, ať ho neodvařím. Připravila jsem si zeleninu na večeři a pak jsem byla bezprizorní, tak jsme honili s Mousesem kuličku v lavórku a váleček po předsíni. Tomu říkám domácí práce 😀 . Přišel Brtnik a přinesnul jenom jednoho hřiba 😮 . Fakt nerostou. ale dyk prší“ 😮
Zlatka
jéé u vás kočičón seká na traktůrku? To bych mohla Mousese taky naučit! Máš krásnou budlejuuuuu! Střiháš ji hodně? A kůtě je ňuňu, a bude teda další? zas bude banda veliká?
Dennyky
Tvl, vona vyfotí vobyč silnici a je to pěkný 🙂
Magi místo je fakt magi 🙂
a Blanice je prasca, hubu si nevotře! 😀