Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak dnes ranní-pečení+házení pečiva,pak mražený,pak s vedoucí 2 palty chladáku,pak vybalování,takže su strahaná jak borůvka
    ale byla jsem na kase číslo 2,takže jsem moc neseděla,
    jednak neděle a jednak od osmi hodin dost lilo
    takže málo zákazníků,že to stíhala jedna pokladní a my mohli vybalovat
    pak pršet přestalo a hrrrr-naráz jsme seděly všecky 3 a fronty až někam
    ale mám prázdnou hlavu-jako,že nejsu tak vycuclá psychicky,jak když su furt na kase,
    se mě i ptala zástupkyně,jestli mi nevadí,že nejsu na kase,tak jsem jí říkala,že ne,že v úterý sem tam byla dest hodin,a musela jít o 15 minut dřív,už sem se celá klepala-ono se dest hodin soustředit na stravenky,peníze,lístky za láhve,do toho hlídat fronty+vozíky,brrrr
    no dojela jsem dom,přecpala jsem se,jak kdybych za to moje přežírání byla placená:-)
    pak jsem si šla hodku a půl zdřímnout
    pak sednout na terasu,Žerykovi Martin házel,tak já pak chvilku Dafině trubku od sáčku
    ráno s něma šel o 5 hodinách obejít lípa-hájenka okruh,tzak se prošli
    a já ted večer ven s kamoškou s Gobim,k rybníčku,kolem ohrad a zpět…
    kamoška si to as nadobro rozlila u Žeryka,
    ta kamoška co ju Žeryk tak moc miluje
    s ním, je to fakt složitý
    válel si sudy,což dělá během vycházky často,dělával to i můj Gero,když byl spokojenej na vycházce tak válel sudy
    no a Žeryk to dělá taky,no a kamoška ho drabala na bříšku,to vrčel,a pak jak vstal tak na zádech,ale to už bylo vidět,že je naštvanej,a už za ní nechtěl jít,vrčel na ni a obcházel ju obloukem…
    s ním to bude asi vždycky na hraně a furt kolem něj chodit po špičkách,a to jsme si obě myslely,že to jak ju miluje nemůže nic zrušit,no tak stačilo drbání na břiše,když se válel….se z něj picnu…
    dala jsem na terase čaj
    a vzhledem k tom,že vstávám po půl 4 tak bych mohla jít spát,
    no nechce se mi…
    Milena z Prahy-ale tak vítr sice vál,a vál
    ale tebe neodvál-což je dobře:D,
    a baštu jste teda měly výbornou-mnamky,hamky,mnam
    děláš chutě teda!
    no a dovču v září-záůeží,jestli Martin bude někde dělat,nebo ne,jestli bude někde dělat-kéž by!
    tak na ni nárok mít nebude
    když nebude nikde dělat tak na ni nebude…
    zvlášt při jeho režimu-pitným režimu….

Černejčaj-jo,plyšáku-no kdybys měla nějakýho měkýhzo plandavýho,tak ho beru
    a oslíka nemáš?:D-plyšovýho…