Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Maya
tak predpokladala jsem, ze by to melo jit automaticky, ze si kazdej udela vlastni profile ve svym user adresari (napr. users/maya a users/mama) kam si kazda aplikace by mela nastavovat svoje nastaveni kdyz je spoustena pod jinym uctem. zrovna u prohlizece by to tak fungovat melo, ale osobne sem to vlastne nikdy nezkousela, tak sem si to musela overit.
ff i chrome se mi pustilo total cisty a bez dat, s tim ze ty profily se udelaly novy a cisty pro novyho uzivatele vytvorenyho na pc.
pokud ale budou oba admin ucty tak se samozrejme da technicky dostat k tem profilum a zjistit si co ma kdo v hisotrii a ulozeny hesla.
MirkaD
tak to byla dobra zakaznice, zasmaly ste se:)
jojo, fakt tu mam 3 monst tasky veci do kontejneru, velkou tasku plysaku (mirko, kdybys chtela pro psy – napis kolik – tak bych ti nejakyho vyndala, a priste vzala).
u nas ted desne bouri, musim zavrit okno aby to ferince nevadilo, ja uz jazyk dobrej a jen me nastesti boli vpich:)
poises ze ma martin duchod, tak pokud ma plnej, tak nemuze pracovat, ne? a pokud ma castecnej, tak muze jen na castecnej.. nevim jak to je, ale dam priklad, kdyz mas plnej duchod a najdes si praci na plnej, tak je to dukaz ze ten duchod nepotrebujes… vysvetloval mi to kamarad, co ma neco jako skoro plnej invalidni a muze pracovat teda jen cca 8hodin tydne, tak si nasel rano roznasku novim, cokoli ve vetsim objemu prace tak by mu duchod urco minimalne ponizili, mozna i sebrali.