Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak jsem tu
a jsem ščastná jak blecha,vypadá to,že mi někdo po pár týdnech vrátil mýho psa,teda fenu,to co ráda běhávala,skákala po šutrech,lavkách…
tak tu
ve středu ráno o půl šesté jsemjela do BK
předtím rychle vyvenčit a odjez,,v Brně jsem přeběhla na náš venčící plácek,přes x kolejí šalin tam i zpět a šupky hupky na vlak
dojela jsem kolem půl osmé
dala jsem si snídani-tatku Dafi uvítala u vlaku tak strašným ječením,že půl města mělo zážitek…je to fakt siréna…
v 9 jsem s ní šla k řece ke splavu at si trchu zaplave,
takže to už bylo teplo,po cyklostezce,kolem kopaliště,hřišt,hezky k řece-a valila bud bez vodítku,nebo na vodítku 2metrovým kulatým přepínacím na celou délku vepředu,což na to,že jsem s ní tady chodila brzo ráno za mokra,rosy,ve stínu a ploužila se po pár metrech, a zastavovala a i bez vodítka se táhla vzadu,na vodítku taky vzadu…
vlastně ted s kamoškou v sobotu to vapadalo dobrý…
no tak u řeky letěla hned dolů,to si po roce pamatovala,tam se sice pobrouzdala-pod splavem,bývá hloubka jen v některých místech,ale nosila hračku,vypadala spokojeně,zpátky valila a hopala na lavky,že jako to jsou pařezy…ÚPLNĚ JSEM BYLA BLAHEM BEZ SEBE A FAKT JSEM SI NAHLAS ŘEKLA-JO JÁ SU ŠČASTNÁ-JÁ,DAFI,ŘEKA,DAFI SPOKOJENÁ,JÁ TAKY-JE TO VŽDYCKY TAK FAJN JU MÍT JEN PRO SEBE,I KDYŽ JE MI TO VŮČI ŽERYKOVI BLBÝ TEDA,TAK JEDNOU ZA ČAS JEN JEDEN PES JE FAKT DĚSNĚ POHODLNÝ A ODPOČINKOVÝ,MILUJU TO
no takže tady a ted jsem si fakt uvědomovala,že su sčastná!!!!!!!!!!!!!!!!
no došly jsme dom a dojela teta ,strávila u nás 2 hodiny i na oběd se zdržela,pak už jela,že se jí chce spát,což mě taky-bohužel se mi furt po těch lékách chce moc spát a furt zívu třeba 4 hodiny v tahu
ráno jsem spala v obou vlacích a fakt problém vylézt…
tak jsme šli spát a o půl druhé sraz s kamoškou ze čtyřlístku
seděly jsme v kavárně hned kousek od byliště,daly si kafe,džus,probraly její dovču-byly s mužem a dětma v Itálii,koupání v jezeře,v bazénu,na kole byly +pěší výlety a jednou faraty-bbrrr ty skály a kopce bych nedala i když měly kvůli dětem-8 let a 15 let nejnižší obtížnost…
no trochu hřmělo a poprchávalo pak..
skočily jsme nakonec po 4 hodkách do lidlu pro botasky,protože ty co mám z PENNY ke psům,už mají trochu žraloka,pak už sem došla dom
to se tatka vrátil zravna s podvečerní vycházky s Dafi,ke spluvu a zpět,bez plavčení,s tím,že se s ní stavil na konci na pivko
a šla v pohodě
doma jsme zahájily tv večer-a já žrací večer
a pak jen v noci s Dafčou ke kostelu a zpátky a v dest v noci hajíííí
v pl paté mě vzbudila,že chce ven,tak rychlo vyvenčit a zase spát
v sedm jsem sní šla ven,přes park u zastávky,kolem řeky,BILLY,JLIDLU,ke kinu,kolm dolů a přes město dom-to furt spokojeně valila
doma jsem po snídani zase šla spát….
ty prášky mě zničí…furt se mi několik trýdnů chce spát…
ve středu odpo mi volaly Z PENNY,MÁM 18 A PŮL DOVOLENÉ NA VYBRÁNÍ,A KDYKOLIV MÁM VOLNO TAK VOLAJÍ Z PRÁCE,Z TOHO BY SE JEDEN FAKT ZBLÁZNIL….
TAK JSEM ŘEKLA,ŽE SU NA 3 DNY V BK
pak po jedenácté hodině dojel Martin kterýho uschopnily,byl na kontrole,v pondělí jde na stehy,prý tam ted ve čtvtrke bylo moc lidí
no může si jít kdy chce kam chce,času jaksi na rozdíl odde mě bude mít 3 pr….
asi víte všichni proč,že….
tak dalo se to čekat,on je v pohodě…já mám ty prášky…
no zašly jsme na meníčko,já pak pro novej klíč at si nemusím furt stěhovat klíče,nakoupit, a dm,doma jsme opět daly šlofíka-já v podstatě,když můžu tak spím….
a v půl třetí jsme šli i s tatkem na bus ,že pojedem na OBŮRKU,z ní lesem kolem dvou rybníků a pak lesem kolem šutrů,kapradí po úzké stezce směr dolů,pod náma studenej potok ze šutrama…
no tak jsme vystoupily z busu-vedro,v lese Dafík skákala na pařezy a položený stromy,v rybníce na Panoramě se vyčvachtala,zaplavala,v rybníce na Češkovicích si zaplavala-sice pár metrů,ale jí to staší tak co,
v lese stromy cik cak,bud jsme je obcházely,nebo podlízaly,nebo přelízaly a občas bahno,Dafík hopala po obr šutrech,po stromech hopala sem a tam a a pár potoků spolu jsme prošli
ona ščastná já ščastná-když je ščastný můj pes,já taky:D:D:D
ale byla jsem ve svým milovaným lese,kde hromady šutrů a kapradí,vodička,maliní,kopřivy
no na přhradě jsme si daly kofolu a telefon z PENNY,ŽE MAJÍ DVA LIDI NESCHOPENKU,A JESTLI BYCH NEŠLA A BLBBLABLBLABLA….
tak jsem řekla vedoucímu,at mi to napíše do smsky,papír a tužku sebou do lesa nenosím….
a že jestli ví,že mám 18 a půl dní dovči????
no ví…
no pak jsme šli paavou městem dom,teda dom,kousek od domu zase na pivo,kafe,džus,Dafi spala na klíně,v 7 večer jsme došli dom,já myslela jak brouček bude unavenej-ehm já byla…
a ona mi tahala sukni a tričko z batohu!:D
tak jsem jí ještě chvílu házela propisku tak nosila propisku:D
večer zase vycházka ke kostelu a zpět-a 2 2 v BK za náma-no užila jsem si jich do plnejech,teda krom přemlování Martina at k nám jde na brigádu,no nic-má bolavý záda,byl s něma na rozdíl ode mě 3 krát v nemocnici…
a na kasu jít nechce….no tak jo já to fakt jako chápu no
taky jsem nikdy nechtěla dělat v obchodě,jenže nouze donutila i Dalibora hrát na housle,že…
dnes ráno dovča
tak jsme jely v půl 7 at se vyhnem vedru,
v Brně 30 minut času,což při mým strachu při přecházení kolejí vyhovuje mě,Martin vzteklej,že jedm tak s mezerou tak jsme půl hodiny chodily po Brně…
no ve vlaku jsem zase usla,si v něm budu muset natáčet budík…
dojely jsme dom,já narvala pračku,uvítala se ze zvěří a zjistila,že Martin koupil nový potahy na křesla a pohovky,tenokrát ne navlíkací,jsou to přehozy fialový prošívaný,takže na pohovku by nám bohatě stačil jedn z přehozů co mám z PENNY stejně už ty ddeky a přehozy,ty náhradní nemám moc kam dávat
takže přehozy za 4 000 jsou schovaný,deky co na ty křesla koupil taky-tenký flísový….
no prostě na světě je hezky…
ne neradil se se mnou o tom,PŘKVAPENÍ,PRÝ TO ANI MOC NESTÁLO-HAHAHAHA,SKRBLÍK SU U NÁS JÁ…..
tak jsem velmi potichu a v klidu,řekla,at se vůbec neptá co si o tom myslím
a vzala jsem Žeryka samotnýho a šla na vycházku….
pak jsme doma uklidily,on vysál koberec, a zametl,já kopupelku,wc,další pračku,+vysát pelechy zvířatům a kolem klece
a pak jsme jely ze psama i s Btty k rybníkku do Vicánek,tam se vyvenčily,Betty na volno SAMA vlezla 2 krát dovoody udělala si kolčko plavací u břehu asi 4 krát 4 metry,a spokojeně chodila po břehu,naši psi si zaplavaly,šli jsme se ještě s něma projít chvílu na volno at trochu púroschnou a dom
doma dal Martin vařit brambory a at ho ostříhám,tak jsem řekla,že nemám čas a ostříhala jsem…..Žeryka,než se uvařily brambory tak jsem ho sjela strojkem s nástavcem,krom hlavy celýho strjkem,pak hlavu,uši přes hřebínek,nůžky,+ještě ocásek a srst na nožkách nůžkama,ocásek trošku zkrátit,ne úplně nakrátko,má tam vlajku vždycky nechanou-to prosím vše než se udělaly brambory a bez náhubku HEČ,TO JE COOOOO?SE MUSÍM POCHLUBIT…..
no pak zase šlofíka,Martin zmizl do města…
já pak sklidit prádlo,vytřít,chvilku ze psama,pár minut zaházet Žerykovi a du večeřet….
hezký 3 dny a až na domácí překvapení a a až na to,že je Martin zase bez práce…..