Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem tu děcka – dojela jsem. Už před nějakou dobou teda, ale musela jsem se najíst, byla sem z toho cestování vám tak vysílená, že jsem sežrala dva tousty 😀 A tetkon si půjdu udělat kafe.

Maya
    o, si nedavno poridila neter svagrovy s pritelem,do bytu, doted nepsi, oba zaneprazdneny, chteli psa, co s nima bude chodit behat a jinak bude dekorativni a hodny,

????????????????????????????? pomoct???!!! Pomoct!!! Lidi – pardon, já vím, že je to příbuzenstvo a předem se omlouvám – ale jsou fakt debilitní. Proč, prooč, proboha si vždycky někdo něco nejdřív nezjistí? Ale co já se budu, kdybych nedělala Brtnikovi brzdu, tak to nebude o moc lepší, takže já mám taky máslíčko na hlavě v rodině. Aspoň tedy, že si to uvědomili, když byl takhle maličkej. Já bych prostě nemohla chovat, protože prostě KOMU dneska toho psa vlastně předat, že jo. Moc lidí vhodných není.

Neboj Mayo, to uřídíš, trénuj. A důležitý je dívat se furt dopředu-jako kus dál, monitórovat si to. Já se musím naučit zpracovat světla protijedoucích aut.

Mirka D.

o je trašný,furt se mi chce spát a v práci strašně zívu…
    taky tě kousla moucha tse-tse, jako Dennyky?

-no tak si zajdi ven,venku je krásně,příroda….
    a tak zase furt dokola-sou horší věci na světě a tak…

víš, jak to říkala Dennyky- člověk to prostě nepochopí, když to nezažil, tak ji musíš nechat bejt, ať s plácá svoje, stejně jako kdyby Ti vyprávěla průběh fotbalovýho přenosu a nedohadovat se s ní o tom. Myslí to dobře, ale neví. no. To bude stejný jako s politikou – každej má ten svůj názor a za ten se hádá 😀 .

co by nám sežrala pak,všcko musí být zavřený/vysoko,daleko….
    není vona zrovna taky „matka pluku, která porodila?“

já už vo houbách nepíšu, nepíšuu, ani nefotim 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.