Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak mám za sebou pondělní ranní-od 5-14,00-pečení,kasa,+chvilku vybalování,
ve 3hodky doma,dát prádlo do pračky,dát si buřty se zeleeninou a vajíčkem-kdyby jste jako nevěděly co to je-je to lečo-kde je milion buřtů,,,,
jako v životě jsem strávila čas různýma věcma-čtením,psama,prací,úklidem,občas i vařením
ale MIMO JNÉ TÉŽ VYRYPOVÁNÍM BUŘTÍKŮ ZE ZAPEČENÝCH TĚSTOVIN,Z LEČA,Z BUŘT.GULÁŠU,A ROZINEK Z VÁNOČKY…
no pak šlofík-to je trašný,furt se mi chce spát a v práci strašně zívu…
pak terasa,krátká vycházka ze psama-45 minutovej rozhovor kamošky ze čtyřlístku…
taky ponněkud no jak bych to řekla…
no probírala jsem s ní mněkolikrát tu nescxhopenku,a výsledek byl-no tak si zajdi ven,venku je krásně,příroda….
a tak zase furt dokola-sou horší věci na světě a tak…
šmarja,je to furt dokola,když má někdo angínu-antibiotika,neschopenku,tak mu snad taky nikdo neříká-jdi se projít,příroda a blablablabla
prostě-seš nemocná,musíš se vyléčit-jasný,tečka
ale…tak je to furt dokola,že
přitom já krom toho,že su nejštastnější ze psama s knížkou doma-tak su nejspokojenější v přírodě
kombinace-psi,kamoška a vycházka kde jsem prvně v životě,jak v zimě s kamoškou v Doubravici-je úplně TOP
nebo výlet/vycházka s Martinemněkde kde jsme jednou za čas….
prostě příroda je u mně úplně hodně na prvních místech,hromady mých fotek jsou příroda…
no nic
dnes ráno ze psama k rybníčku,pocvičit-Dafi valila jak střela,cvičila i na lavku hopala,
pak na osm do práce a dest hodin na kase,ke konci mi málem upadla krční páteř,motala se mi palica a tak…uf…
no dojela jsem dom,dala jsem lečo-buřto lečo ze včera,kafe,džus,učesala Norinku,Bettynku,šla zaházet trubku od sáčku DAFINCE….
a pak pro mě večeřa a zítra budu asi pá i s Dafíkem…
tak Dafík,to je taky kapitola sama pro sebe-v neděli jsem ju 2 krát načapala u rodičů jak se cpe granulema-jednou jsem ju poslala do pr…a vyhodila,pidruhý jsem ji už teda jednu vlepila a vyrazila ju-nemůžu furt rodiče nutit zavírat si dveře od domu-případně branku-pakárna toto:-(((((
včera Martin nechal na koferenčním pidi stolku koš s nektarinkama,tak si Dafi jednu vzala,půl sežrala
dnes ráno jsem u PC na stole,vyšší stůl,tak na něm sem měla kolonádu oplatky kulatý,Martin mě hodil do práce,přijel z obchodu-nakupuje v podstaě denně,
a Dafi na zemi ty opletky,ohryzaný,jak se dostala na stůl mi není jasný…
ještě že s ní mizím,nevím,co by nám sežrala pak,všcko musí být zavřený/vysoko,daleko….
se z ní zjevím…
dám ju do vězení,když furt krade…
ale ona by uloupila dozorcům klíče a vypadla by ven…je to úkaz
Martin s Žerykem ztratily ten novej míček,jsou neschopní furt něco ztrácí…:D:D:D