Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak pozorte děcka! Sem dneska zase velkořídila. A Brtnik mě evidentně připravuje na to, že tu trasu budu muset jezdit sama – což nejspíš budu a už se to blíží. Sednul si a spal. A já drandila lesama, loukama a …….po dálnici. Poctivě se snažim o defenzivní jízdu, snažím se vidět dopředu, předvídat. Ba dokonce i uhýbat těm, co najížděj na dálnici. A taky plynule předjíždět. Blbý ovšem jsou levobočci-takový ty co furt jedou v levým pruhu a nějak jim uniká, že tím dost omezujou ty co poctivě uhýbají zpátky do pravýho. Je to děsná bezohlednost. Když jsme dojeli do Prahé, drapla jsem krásnou zelenou vlnu. Dobrá jízda to byla, ale chce se mi ukrutně spát, tu hubu už asi nikdy nezavřu.

Zlatko
    čera mu to tak nějak duraznejc řekl kluk,dneska zatím byl povolnej.
    to je skvělý, že Tě v tom děti nenechají, navíc, když mu to řekne syn, je to zase o něčem jinčím, je to mezi chlapama. Moc držím palce, aby aspoň nějak se
    srovnal.

Držím palce,at vyjdou vycházky a novy kamosky.
    bylo by to fajn, uvidíme. Mám jen trošku pochybnostě, podle zmínek, který mladá paní říkala, že jako ten její by to vlastně taky potřeboval, že je to hajzlík a ty dvě feny (asi co chodí na hodinu), že si enormě hlídají majitele, tak těm by to taky prospělo……. 😀 😀 . Mno, tak aby to nebyla banda desperátů, co jen choděj na cvičák a jinak nic, uvidíme no. Já bych jen chtěla, aby měli ohaříci taky jinej kontakt s čoklidama, než s boxerkou přes plot – ta nechodí ven vůbec a nebo mezi sebou. Jak říkám, se uvidí.

Míla
    Jsem se dneska při zametání chodníku hezky usmála na jednoho starýho pána, co šel kolem, a pozdravila ho. A on se mi hned odměnil:
    to jsou fajn, takovýhle potkání se. Jsem enem myslela, že Ti třeba nějakýho hřiba i dal. 😀
    Jo teď to roste všude asi.

černej čaj
    žjofka to je hrozivý nebe.

taky mám takovoudle hrozivou. U naší kapličky

taky jsem toho dneska moc nenaspala, i bez bouřky. Hubu mám furt dokořán.