Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Dennyjy
    Holky mazlíkovatý

jo to sem o víkendu slyšela, jak mazlinkatý. 😀 😀

No kecy typu to bych chtěl vidět a smějící se smajlíky,
    poslalas jim tam odkaz na tu výstavu?

Já si taky myslím, že fotka je i o náladě, kterou vystihuje, ne vždy o ostrosti, nebo dokonalosti obrazu.

Líbí se mi jak fotíš Ty i Čajda – každá máte jinej styl, jiný oko a obojí je moc pěkný.
    Fotka s liškou – je ten známej padloučkej na makovičku, že? Vona ti tam asi zvostane stát a bude pózovat? Taky bych na svejch psích potulkách nenosila dělo za x tisíc, protože bych se prostě bála, že to při svým programu psím velmi rychle zničím.

černej čaj
    , proste fotka neni neco meriyelnyho

NAPROSTÁ PRAVDA.

tak vlastne nevim, co si mam myslet…
    nemysli si vůbec nic čajdo, Tvoje fotky jsou skvělý, není to žádný vlezdoprdelkování, je to konstatování. Víš, že mi líbily vždy a že i Brtnik, jinak tyhle věci nekomentující a nezajímající se o ně, Ti fotky vždycky chválil, že jsou supr – s atmosférou a citem pro detail.
    hele víš, jak je to s těmadle internetovejma radama – to je stejný jako s kynológickejma radama v parku 🙂

Mirka D.
    Dafi fakt marod,nebo po 5 a půl letech začala poslouchat,když vidí psa….
    i,i Dafi valila jak dlouho ne!!!!!

tak to bude asi ten druhý případ 🙂

le,páteř,dole ty sihrče v bederní páteři,svaly+novinka-bolela mě hrča naboku pod paží…
    je dobře, že se Ti pak večer ulevilo, ta sviň si podle mě prostě najde slabý místo v člověku.

Z
    ,no a pomalu to postupuje.Ale ono je to asi fakt nějak v genech

Zlatko a víš, že máte nárok -asi víš, že jo? – asi dvakrát ročně na nějaký jeho rehabilitační umístění, který právě umožňuje těm, kteří se starají, aby načerpali sílu. Musí to být hodně moc náročný, tak bys zasloužila, aby ses mohla nadechnout.

tak mel Andy společnost
    🙂 a to von byl rád, ne hošíček? že má babu pro seba a můžou kravit.

Kuskus
    . Hezký víkend všem i těm přiotráveným.

přiotrávený to naštěstí přežili a tak ten víkend byl i hezkej, jen včera teda dusnota, to se cokoliv blbě dělalo.

Bouřky k nám zatím nedorazily.