Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

Denny
    Tak technicky ten fotak stoji za prd s porovnani treba se zrcadlovkou a objektivem za 80t, na druhou stranu fotak je jen prostredek pro dosazeni vysledku a nemuzeme porovnavat fotak z mobilu s profi fotakem, musime se drzet mohil s mobile atd.. ale to ty lidi nekdy nechapou no… navic jde i o tu atmosferu a miliardu veci, ktery ty tam mas… proste fotka neni neco meriyelnyho jen neco co jde porovnavat v ramci jedne kategorie mozna nejak… ale ne skr. Ala produktovka x naladovka, proste to nejde porovnavat …

Ted mi na fb pochvalil jeden pan fotky a napsal, ze mam super fotky a mam zapracovat na lepsi technickou kvalitu, ze by stacil lepsi kopakt za 20t… no nechtelo se mi psat ze mam set za 30 a to neni cena za novy… a desne me proste mrzelo, ze mi to pochvalil ale v podstate rekl ze muj fotak foti nahovno… no a pak mi dal fotku na ukazkunjen vic zabarvenou do zluta… tak ja nevim ale technicka kvalita fotky se nemeri prece v zivosti a barevnosti ale v ostrosti, pozadi, detailech… tak vlastne nevim, co si mam myslet…

Kuskus
    Kup spekacek a nemuzete nekde v parku treba na verejnym ohnisti nebo nekde v sudu? Taky mam rada, uz sem letos mela 2, tak si dam s chtu, nekdo na fb mi ukazal „chobotjicku“ a uz bych jinak nekrajela