Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak v úterý odpolední,zázrakem jsme skončily ve čtvrt na dest….
    včera ráno vycházka k vysílači a zpět-takže kopec k hájence…to nebyla Dafi ráda teda,trochu čtení,domácnosti a ospalá utahaná na odpo do práce
    tak jsem dobrovolně byla dvojka-to znamená-kasa,vybalování,úklid-jen abych mín musela opakovat všecky ty věty-všechno na pás prosím,ještě jednou tu kartu,ne peníze tam nejsou,ne nevím co máte dělat-nemám peníze,co budem dělat?-to byl taky dotasz roku….
    takže napřed jsem se málem přejela paletákem,kterej sem moc rozjela,a když na mě najížděl tak ho v poslední chvíli zabrzdila,pak jsem se málem natáhla u lisu…
    ale přežila jsem,na svačinu jsem si koupila krabičku nektarinek,a furt je chodila žrát-vždycky jsem narvala lis papírem,zmáčkla lisování a honem pro nektarinku,-lisovat,kousat,a šup pro další…tak mi jich na dnešek moc nezbylo teda:-()
    koupila jsem Dafině chladící ručník-do vlaku a tak….
    večer úklid,pak přecenování,končily jsme v jedenáct v noci….
    dom mě vezl vedoucí,doma jsem o půl dvanácté v noci dala mlíko a večeřu-jak zdravé v noci jezt,že:-(
    no a o půl jedné ráno šla spát
    v půl 5 ráno mě vzbudily andulky,který vedle lítaly jak šílený a pak vlerěly potmě k nám-teda potmě,to už jsme rychle rožínaly,
    já letěla chytat Žeryka,at je nesežere,kdyby spadly před něj/na něj,Martin držel Dafi,pak přesvědčovat andulky at letí zpátky,nakonec zpátky po nějaké době vlítl CHip,zůstal sedět u obrázku kus od klece a přemejšlel kde je Niky,vzhledm k tomu,jak byl na prášky,když mu po šesti letech umřela sestřička Andynka,tak jsem přesvědčovala Nikynu at sleze z drátu nad dveřma a letí za Čipem,poté co se i to povedla,a rozletěl se každej jinam-jedna na větev k oknu,druhej nad klec na bidýlko,tak jsem vypustila psi at se vyčurají,
    když sem šla pro ně,tak psi kus ode dveří a v chodbě Norinka-mnau na mě-v překladu-ahoj,chcu jezt
    no nazdar,sem řekla jí jí
    a šla jí ohřát jídlo
    pak sem nahnala psi do postele,oba,Žeryka a mě strčila polštářek,protože mít jeho hlavu ve spaní u mýho oka mi neřišlo úplně bezpečný:D:D:D
    a šli jsme spát
    ave čtvrt na osm mi zvonil budík na vycházku
    takže ze psama ke křížku-po cestě 2krát pocvičit trochu tanečních a dom
    nádobí,umýt koupelku
    a spát….
    teda poštačka mě má přinést 2 knížky o psech z nakladatelství plot-40 procent slava,napsala bych vám názvy knížek,ale nepamatuju si je…
    dofám,že jsem nevyhodila prachy
    púotřebuju někoho kdo si za mě umyje moje vlasy,naobědvá,a vyspí,no nic
    pak odpo…
    to byla noc radosti a štěstí-radosti,že se mi nepozabíjely andulky a Žeryk je nesnědl…
    tak snad jste se vyspaly líp….:D:D:D