Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jako jááá sem dneska jela mooocinky moc pěkně po tý dálnici. Poctivě se snažím o defenzivní jízdu, slušně předjíždět, nejezdit v levým pruhu jakoooo blb, držet se u pravýho okraje vožofky, uhýbat těm, co na dálnici přijíždějí, hlídat si šécko, nepřekračovat povolenou rychlost, ale je to nerf, děti moje, je to nerf 😀 😀 A pak se z toho dvacet minut vzpamatovávám v trambaji a když vystupuju, tak už zase usínám vyčerpáním z řízení 😀 😀 Těžkej život todle řidičkování, těžkej.
Kuskus
Ulambátár. :-))) Být rodič omývali by mně :-)))
A chudák Kostík taky tvrdil, že je orel!
Tadík byl úplně děsně ftipně ftipnej, když to říkával. Ono se taky líp dítěti řekne Uambátáu (páč l a r mu pochopitelně ešče nešlo), než máma, že jo 😀 😀
No ale von Kostík měl za to, že tím orlem skutečně je, von nebyl žádná dvojka, von byl oblohy král! Zrovna tuhle jsem v rámci přesunu věcí narazila na papírek, kde jsem zapsala nějakej ten jeho projev – to jsem si zaslzela teda 😀 😀
kachna
si “teprvá nářez” nezasloužej.
neee, to vůbec, to vůbec, však mě znáš. Jde jen o to, že to s klukama lím umím, jak jsem taková holka omylem, jak mi říkávala máma 😀 . Takže když to bude holka omylem, což se u Monči klidně může stát, bude to taky nářez a budem podnikat hrozný věci. Ale prostě s panenkama já to neumím, když jsem v kočárku vozila psa 😀 Něžný princezničkový duši úplně asi nebudu rozumět. Tedy je to moje chyba.