Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraK-gratuluju k vnoučeti/vnučce!!!
a nostalgii s bytem chápu,zvlášt,když tam Brtník furt něco vylepšoval a udělal tu super ložnici chvíli před stěhováním vlastně a i od Čajdy vím,že si to tam měla fakt vymazlený,ty si taková zdobivá,dekorační,hnízdící,
vysavač na okna má máti a je s ním spokojená
já ty okna vzala ted letem světem jen zvenku,že aby ty umytý parapety neměly špinavý okna-za dest minut hotový
ale Max s Betty jsou hrozně línající,mít tak velký barák jak mají rodiče-2 obrovský koberce v obýváku,pak jedn v ložnici+jedn v šatně-tak ten robotickej vysavač co má máti mám daleko dřív…
zlatí mí nelínající psi-ještě Maxovi chlupy po Betty líná hrozně +jich má hodně a po Gerovi jsou ostrý tvrdý-tak se zapíchavají do koberce…
ty jooo,budhu mě nepřipomínej,fakt nééé
nebyl to můj mápad-neříkám,že nemá nic s keramiky-pejsky,-to je hodně od kamarádek,oslíky dost od rodičů+kamarádky,sovičky-to jsou mí suvenýry-ale tak do 70 kč-to co si kupuju já
ten debilní budha stál-1 100-mě by švihlo,jen si na to vzpomenu…
Černejčaj–tak já to mám s kamarádkama tak,že odděluju holky ze čtyřlistku s něma trávím čas zvlášt,holky ze cvičáku-dřív parta co jsme spolu chodily na stpy,jezdily cičit,zkoušky,závody,večeře,kino,návštěvy-to jsem taky oddělovala,no a má druhá mamka co ji znám z první práce taky zvlášt,a třeba narozky jsem s něma nokdy hromadně neslavila
to bylo holky ze cvičáku-narozky
kamošky ze čtyřlístku
+má druhá mamka
ze cvičáku se ted vídám jen s jednou jednou za čas…
s pejskem škoda,Ferinka by měla sppolečnost…
Fifi-seš dobrá s nakupováním,já tak zvládnu 2 3 věci na sebe pak chytnu nerva a musím vypadnout…:D
no nejlepší je to kupu naráz a máš klid,že
na jak dlouho jedeš?
Milka-a jinak závidím,žew se kamarádíte s mužem-i jeho i s tvými přátali-teda kurna věta roku:-(
no viš jak to myslím,že jako chodíte hromadně
Martin před kamarádkama prchá
jednou s náma seděl teda na pivě-takže 2 ze čtyřlístku ho viděly+s jenou a jejím mužem jsme byly na pivě,ještě,,když jsme s Martinem spolu chodily
ale ostatní ho znají,jen,že nás omylem potkaly,a jedna ze čtyřlístku ho neviděla ještě nikdy třeba-což na,to,že ty kamošky mám o13 let,s Martinem budu 13 let tak to je úlet
zná třeba knihovnici z dědiny,ale když k nám ona jde,tak on jde na pivo
to stwjný,když má přijet teta ze srtýcem-mzí a vrací se až pak
neskutečně mě s tím fascinuje…
nikdo po něm nechce aby s něma vysedával,
ale já znám od kamošek jejich manžele,u jedné jsem přespala,u druhéjsem byla 5 dní na dovči…
trávily jsme hodně času i snimi všemi na narozkách,nebo někde společně,za jednou jely do porodnice,když měla první dítě…
no nic no….
jeho kamarády znám všechny a vídala jsem se s nimi často…hodně rande probíhalo on-pivečko,já kafe/džus s jeho kamošma-ehm romantika jak hrom,že….
no tak toto závidím,když ty dvojice se vidí občas i společne
ne já zvlášt,on zvlášt….