Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

ještě k psycholožce-možná to co sem napíšu pomůže i ostatním čtenářům+
    je to pro vás
    takže rozhodně to nejsou vyhozené peníze a moc vám za to děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!
    vždy se spolu bavíme asi tak hodinu i dýl,
    paní se ptá,jestli vidím nějaký posun,co su uvědomuju a tak,není to o tom,že by radila,co mám dělat,ale jednu věc mi přece teda poradila
    už teda před léty mi něco podobnýho poradil psycholog,ke ktrýmu jsem chodila v té době mi umřela půjčovaná milovaná Killyna-jediná fena,se kterou jsem se nerozloučila,kterou jsem si nepohřbila a u které mám 20 let pocit,že jsem jí půjčováním,a tím,že jsem ji měla doma a zas ji vracela a naposled ji měla doma 3 měsíce-což už je fakt dlouho a o ona si chudák myslela,že už je to nafurt,což bohužel-v životě toho nepřestanu litovat!!!!!
    což bohužel nebylo,tak ona i pak doma ničila věci a tak-už tam nechtěla vbýt,půl roku na to umřela,myslím,že žalem,srdce…
    no a tenkrát mi poradil psycholog,a já to neudělala,že se s ní mám rituálně rozloučit,vzít prostě nějaký její věci,pohřbít je,a tak se s ní rozloučit…
    což sem neudělala….
    no nic
    a já se minule bavila s psycholožkou,o tom mimo jiné
    že jsem vždy chtěla děti,i jsme o to jednu dobu docela usilovaly-já zákrok v nemocnici,Martin vyšetření,braní hormonů atd…
    po nástupu do PPENNY jsem naznala,že tam mi na toto pšenka nepokvete
    a pak jsem to rozumově vzdala-můj věk,oba blbý zdraví,-takže ani z toho důvodu adopce ne-pokud by to díě nemělo třeba 15 aby se občas staralo o nás:D:D:Dftip děvčata!:D
    no+teda zkušenosti z mou máti…
    no nic a psycholožka říkala,že jsem v sobě potlačila jedn z největších pudů-rozmnožovacích
    a že bych se stím dítětem mohla jako nějak rituálně rozloučit-jako napsat dopis,někde v lese,s někým nebo sama,takový rozloučení ze snem co se nemohl uskutečnit,i když když by jste se mě 25 letech zeptaly,co bude za 20 tak vám řeknu-já,manžel,děti+psi…
    nic no
    takže jsem neviděla,že se člověk může rozloučit i s něčím co se vlastně nikdy nestalo….
    omlouvám se za soukromou vsuvku,ale třeba se to někomu někdy šikne-nemsí se týkat jen dětí…