Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To je neskutečný množství vody, co přišlo, navíc takhle rychle. Doufám, že jste fšicí v pořádku.
U nás byl – heh, jak jinak, hektickej víkend. Měla jsem tam hošíčka – budoucího tatíčka! Jáááá buuuuuduuuu babičkáááá, nebo možná teda dědeček, jak jsem říkala, protože se neví, ešivá se narodí kluk nebo pinsezna. A taky kamarád, pomáhali nám se stěhováním.
Včera jsem v bytě chytla trochu Nostalgii, asi taklenc nějak jsem si mohla zpívat s Davídkem
sem nečekala toto tedy, ale sem velká holka, co má Domeček, takže cajk, ne? Ale zaskočilo mě to 🙂
Pan Lasice odešel tak, jak žil. Moc hezky. A rovnou k tomu dodám, že Slovákům závidím jejich moudrou pani prezidentku. Výstižně popsala to, co člověk cítí, když odejdou takovýhle osobnosti.
Dennyky
tak musím říct, že kalous je mnohem lepčí vídejo, než to vodní 🙁
to video z novy si nepřehraju, to mi tu nejde, ale je supr, že lidi kooperujou, pomáhají si, že umíme držet pohromadě, když je něco v hajzlu. Kdyby bylo něco potřeba, jak říkal Brtnik, když jsme spolu mluvily, tak řekni.
černej čaj
žjoooooooooo vy jste málem měli novýho špicíka? To je škoda, Ferrinka by měla kámoše.
Míla
pěkně jste se prošli/y – teď nevím, jestli jsi šla jen ty s kámoškou, nebo i s manželem?, křivoklátský lesy jsou krásný, tam se jeden ztratí, ani neví jak 😀
Já se tam moc těším na Vánoční trhy, moc doufám, že letos už zase budou. Od Domečku to máme ještě blíž, než z Prahé a jestli bude moct přijet Peťa AP, jako jezdívala každej rok, bylo by to moc hezký.