Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

uf,uf,fuj toto,tož vypadají ty fotky děsně strašidelně teda,ještě,že už to opadá!!!!
    sem na tebe včera myslela
    já ve středu volno,tak vycházky zze psama,+domácí úklid a x hodin sezení na terase
    ve čtvrtek odpolední,stejně jak v pondělí a v úterý
    a v pátek mezisměna
    večer smska od kolegyně,jestli bych za ni nešla v sobotu*-vččera-nešla….
    dnes se vrací rodiče
    tak krom toho,že Max kulhá a rodičům sem rozbila mop,tak vše přežilo-Max má pichlý něco mezi předníma prsrama na pacce,má to tam červený
    v podtstě denně sem chodila ze 4 psama,nebo ze 3
    mezitím česala,kartáčovala,
    Martin spal u rodičů ze psama,furt nakupoval-fakt už mě s tím sere
    včera byl nakoupit i s tatkem a na psí hrobeček dovezl s Kiku obrovskýho BUDHU….mě z něj mrskne…
    s tatkem natřely zábradlí na terase,psí budku,poličky venku,sud ze smrkem…
    já včera umyla okna z venku na terase+parapety-zevnitř se mě nechtělo:D
    bych musela oddělávat milion kvítek,už mě kvetou skoro všecky fialky-paráda
    tatka zalíval zahradu,sbíral okurky,já se starala ráno o zvěř-všem všude vodu,jídlo,pustit slípky
    Martin se staral večer
    včera jsem umyla rodičům auto posraný od vlaštovek,a zakryla aspon přední/zadní sklo,
    na střeše hovínka zůstaly-tam nedosáhnu…:D
    vysála jsem u rodičů milion chlupů+uklidit u nás+umýt pořádně kuchyn,vyprat,vyžehlit+večer sezení na terase
    dnes ráno vycházka s trojkou psů k hájence,od ní k lípě,pak kousek do lesa-k hájence se Dfi táhla-nejstaší 13letá Btty valila klusem,od hájenky,šli všichni+kousek do lesa,pak u lípy jsme potkaly chlápka ze psem,nechaly jsme ho jít napřed, a Dafi od lípy valila jak kdyby ju na koncu cesty měl stát milion-buřtů…
    uklidit u rodičů-vytřít,koupelka,záchod,uklidit doma rodiče dojely….
    Denny závidím sovůůů