Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tádadadadááá máme víkendík. A jááá, já měla fčéra překvápko. PŘEDSTAFTE SI, ŽE JSEM DOSTALA SVOU PRVNÍ POČTU V DOMEČKU!! NO OBŘÍ VOBÁLKU A V NÍ ….DOPIS OD SOKOLA. Vopravdickej nefalšovanej dopis. Mám veleobří radost a těším se, že si urvu chvilku, sednu si ke kafi a PŘEČTU SI DOPIS! Bomba! Kdooo dostává dneska dopisy? Skorem nikdo a já mám takový ščestí, že Sokol mi dopisy píše, to je úzasný. (Pravda, ešče úžasnější by bylo, kdybych jí taky dokázala někdy dopis poslat, ale to se přiznám poctivě, že nevim, kdy bych to uďála a pak – asi by to po mě nepřečetla, píšu jako prasca drvená). Každopádně Sokol je výýborná a nejhodnější. Mám dopis. To je vzácnost a majetek.

Pana Cílka znám, je skvělej, jen teda bohužel ty jeho vize-to tak skvělý nejni, páč pokud na jeho slova dojde, což dojde, tak to nebude radostný teda.

Dennyky

ty vole ty máš kočky s lampičkama místo uší? 😀 😀
    No ale mám kdesi fotos – a tu sem bohužel dát nemožu, protože by mě zahlušil 😀 – kde má Brtnik taky svítivý uši. Vlastně to nejni fotos, to bylo vídejko, protože jsem ho donutila, aby tou hlavou vrtěl a tím pádem uši rozsvěcel a zhasínal 😀 😀 😀
    Koněf chudera, by ráda taky nahoru do pelíška… 😀

Fifi

Blackout jsme tu meli od vcera.

taky? u nás je to tak nějak furt a přivedlas mě na myšlénku, cože budem dělat s čističkou v případě blekauta my. Musíme si pořídit záložní zdroj nějakej. To se hodí vždycky.

Kdyby nemeli, vsechno by to spadem jelo trubkama k nam a tlacilo se vzhuru odpadama…

no ty bláho! fuj to je ale hnusná představa, bleblebleee. Ešče, že to nedošlo tak daleko.

U nás hafo popadanejch stromů při cestě do práce, za jednou vesnicí na samotě popadaly přímo směrem k baráku tři statný lípy! Naštěstí to vzalo jen ploty, ale cestou je vidět, že to šlo v pruhu a vzalo si to těch stromů i v lese hodně. Brrr.

Maya
    bez proudu 3 dny, to pak uz jses i bez jidla, protpze vsechno z lednice a mrazaku je na vyhozeni

jo, záložní zdroj bude potřeba. Jak na to tak koukám .Máte něco?

jak je dneska, už líp?

kachna
    i. A to jsme s nima celých 12 let kabely řešili k naší naprosté spokojenosti.

co vedlo k téhle prima změně?