Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Kuk vespolek.
    Petrs
    No jen si to představte, že třeba jen tři dny nepojede elektřina NIKDE (teplo, voda, kanalizace, obchody, mrazáky,…).
    Blackout jsme tu meli od vcera. Jsem byla furt nejak v klidu, ze nas to mine a vono kulobelo. Kolem 21,30 jsem stihla jen vyjeknout „coto kuwa je?!“, zahnat cokle domu a pozavirat okna. Docela velkej mazec, do deseti minut slusla elektrika. Zapli ji az dneska kolem 11 dopoledne, takze nejakych 13 hodin nesel proud (prd proti ostatnim, vim). Vichrice musela nekde sejmout sloup asi, dneska po ceste stromy vyvaleny, vetve ulamany.
    Nejvetsi veselo ale bylo prave s kanalizaci v obci, protoze soudruzi byli prekvapeni, ze nejde proud tak dlouho a cisticka nejak necistila. Prijeli s agregatem a dumali, nadavali, snazili se resit. Nez vyresili, nahodili nastesti proud, jinak bysme asi plavali ve srackach. Neb jsme posledni barak dolu z kopce pod cistickou a nevi se, esli tam maji nejakej prepad. Kdyby nemeli, vsechno by to spadem jelo trubkama k nam a tlacilo se vzhuru odpadama…

Takze thrillery cist nehodlam, tesim se na novou Mornstajnovou a Listopad, dneska s ni asi zacnu. Vcera pri svickach to neslo.

Dennyky
    Jo a ve středu asik přijede na dva dny Brutice, tak držte palčáky, ať to výjde
    Drzim! 🙂 Ti doslo zradlo pro ufouny, tak si zves navstevu? 😀
    To uz jsou tri roky? Ehjo, Bukvicka jedna… Taky mi chybi bejvaly partaci moc, tuhle se mi zdalo o Skritkovi.

Cajdo
    Dneska mwbo zitra dorazi calming mam.jen ten obyc ne forte ale i tak dougam ze uz bourky nebudou
    No kez by nebyly, je to uz docela na palici. Kdyby byly, at to Feri zabere. Jam mam extrastrong kvuli vaze Troldy, u Ferisaka bude urcite stacit ten standard.