Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak v práci to ušlo
    akorát jsme jaksi tradičně skončily o 40 minut pozděj
    večer krmení psů,odpo s něma šel tatka,přidala se k nim i Betty
    dnes ráno ze všema čtyřma ke křížku,zmolou jsem vzala Dafi v náruči,se ploužila,ti tři všecko očuchávali,nebo táhly a nad zmolou je hromada hnoje,ktrá sjíždí…
    pak jsem ju na rovince ke křížku pustila,tak chvílema běžela,kousek dolů mezi polama taky běžele na přivolání ke mě valila jako vždycky,
    pak jsme viděly kamošku s Gobíčkem,to byla prča,2 psi-mí-táhly,že se chcou vítat,2 psi-rodičů táhly,že se chcou rvát,hlavně Max,no spacifikovala jsem psi rodičů do sedu,nechala uvítat mou dvojku,trochu jsme pokecaly za stálých povelů-velmi kynologických-kur.. Maxi ne….a sedni….,jako nevyjížděl,nic,to už si jaksi vzpoměl,že to se mnou dělat nemá,ale byl napruženej,jen vyrazit,no chvílu jsme pokecaly a od křížku dom,to Dafi valila,u brány jsem si pocvičila poslušnost s Mxem,chůzi u nohy,sedni,lehni,obraty,čekej,+trochu tanečních s Dafi,to lítala jak fretka,neopoždovala se u nohy,nic,jako vždycky,pak už jsme dorazily dom…
    tož nevím,no musím vymyslet kdy kam s ní jet
    mate mě na tom to,že jak to otočíme dom,tak valí vepředu,
    u cvičení valí a baví ju to,na povel ke mě valí…,
    tak uvidíme
    -k neschopence-nějak jsme to ukončily obě s tím,kdyby to nešlo tak dojdu,tento týden bych v práci moc být neměla,tak se uvidí,v pátek mám očkování druhý
    beru léky,tak to mě asi i tlumí
    -k Martinovi-no on šel na vyříznutí toho nesmyslu na hlavě,s tím,že kontrolu má 22,7,-jenže ho nevzaly na to vyříznutí hned,ale za dva týdny ve čtvrtek,
    tak ted je doma,pakmu to vyříznou a SNAD půjde do práce,kde ho snad nevyhodí…
    Denny-paráda s výstavou,to seš ráda,že se ti to tak rozjelo,že?

PetraK-SEŠ VELEŠIKOVNÁ ŘIDIČKA!!!!
    já mám strach v autech i jezdit….jako spolujezdec někdy…
    ale popravdě na dědině,kde jezdí busy jednou za čas,je to na houby,hlavně je člověk okázanej furt na bus,nebo jestli ho někam někdo vezme autem,kdybych bydlela aspon ve městě,
    jako v BK,u původního bydliště vlak 15 minut od domu…
    ted u tatkovýho bydliště vlak u baráku…
    vlaky tam jezdí do Brna po 20 minutách ,nebo po půl hodině…
    +busy…+vterina byla vždy blízko baráku
    tady i kvůli veterině je to nanic,furt to kombinovat-jestli bude auto,kdo mě kam kdy hodí a tak….
    Černjčaj-co ty vlastně máš s těma kloubama?
    revma?nebo co?

Kachna-pobavila mě tvá poznámka,jak může jako někdo relaxovat tancem?:D:D:D
    pro mě jako člověka co je furt v přeči,má problém se uvolnit,tak mě se nikdy nepovedlo naučit tancovat,a když tancuju vypadám u toho výrazem,jjak kdybych čekala u zubaře a k tomu měla křeče-v ksichtě urputný stuhlý křečovitý výraz zasmušilý a trhavé pomalé křečovité pohyby…
    od 17 jsem chodila ze svým 4 v BK na diskotéky,tam jsem často seděla,hromadu hodin se nudila,tancovala jen na české písničky,
    ,zato holky tancovaly náruživě,dobře a furt….a skvěle,
    no ve 25 jsem to vzdala….s ulehčením….
    PetraK-jo krásný zachráněný zvířátko máš:-)