Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak! Huž sem jela po dálnici podruhní! Sem výýbornáá, že sem se vodvážila a dokonce jsem i předjížděla, a taky jsem dokázala pustit dodávku, co přijížděla v připojovacím pruhu. Výkon! Enem ten závěr mi trošku nevyšel 😀 zajela jsem na párkoviště u krematória – ne že bych si to chtěla vobhlídnout, ale páč tam, že se vyměníme a v Prahé bude řídit Brtnik, to zatim ešče jako nenenene, no a tak mě nenapadlo, že když si tak zastavim na tom velkým placu, jak jest mi libo, tak že takhle brzo bude někdo vyjíždět z brány. Dodáfkou, že jo. Nemohl jet jako na motorce s těma pugétama, co vezl 😀 , musel dodáfkou. To si mohnul vzít klidně rovnou kamižoun, aby to bylo ešče zábavnější. No a já mu to tam blokírovala. 😀 Ale sem žena činu, dala jsem mu najevo, že sem debil, co se omlouvá, tak se smál a vzal to s nadhledem. Byl evidentně zdatnej řidič, tak si mě nakonec i vobjel´. Auto teda myslim jako že vobjel :D.
A helejte kvůli komu jsem dneska přišla pozdě do práce – pozdě jako v tom smyslu, že než jsem ho dozachránila, utíkal mi čas, kdy jsem přišla dříf.
krasavec, že jo? Byla to velikánská můra, sem si myslela, že třeba lišaj nějakej, ale je to Hranostajník bílý a je takovej vzácnější, jak pižou.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hranostajn%C3%ADk_b%C3%ADl%C3%BD
Byl tam chudera na zemi před vchodem do budovy v nějakým slizu jako, tak jsem mu dala k dispozici svou fstupní kartičku a vybídla ho, ať si nastoupí, což s velkým vypětím udělal a z toho slizu se dostal. Nechtěla jsem na něj sahat, abych ho nepoškodila, nechala jsem to na něm a pak ho přenesla na hortenzii a čekala, až si tam přeleze. Je krásnej.