Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak jsem od pátku uschopněná
    v pátek odpo jsem měla další hodinovou konzultaci,bylo to fajn
    v pátek k večeru odjeli rodiče na dovču do chorvatska,kde měli být už minulý rok,ale kvůli Covidu nejely,tak ted teda jely
    za mě osobně doufám,že pak půjdou na testy,jinak budou sami v apartmánu a i si sami vařit,a nikam krm moře chodit nebudou
    do práce jsem volala,mluvila s vedoucím,vedoucího prý mrzelo,že jsem onemocněla,jak řekl-to mě překvapilo,prý mám být hlavně furt v klidu
    od soboty beru celý léky a ne půlky
    blbě už mi po nich není,už moc ani nespím
    jako,že už nemám moc spavou
    od pátku je u nás tatka,aby na to dohlídl,
    jaksi nevěděl,že Martinovi prodlouží neschopenku kvůli jakýmusi útvaru nad uchem,ktrerj má x měsíců,řekl o něm Mudr. v pátek,takže kontrolu
    má 22,7,….dnes šel na chirurgii na vyřezání toho útvaru a objednali ho den po kontrole….
    tak nevím do kdy bude doma….
    Dafi už dohárala,takže můžou být od soboty vichni puštění,TAKŽE HURÁ,TOTO BYLO UŽ PEKLO!!!!!FURT TO POUŠTĚNÍ,ZAVÍRÁNÍ A DOHADOVÁNÍ SE KDO JE PUŠTĚNEJ/ZAVŘENEJ,UF….,
    v sobotu jsem šla ráno ze svýma psama do k hájence-to se Dfi táhla ze zastavovováním,pak od ní k lípě,to se rozešla,ale žádný běhání teda nebylo,přitom v sobotu ráno bylo celkem chladno,
    šli jsme kousek do lesa,kde jsem našla 2 houby-víc nic….:-()
    a od lípy dolů,to už Dafi valila,-asi hurá dom
    odpo jsme s něma sjeli do Ždánskýho lesa,kde vždy běhala,skákala,-pařezy a tak,ted to tak nějak krokem,klusem obešla,i když na pařezy a klády vylezla…
    houby nikde teda-se před náma schovaly…
    večer jsem šla vyvenčit psy rodičů i s Dafi,to už šla jak hlemýžd…
    v pátek večer jsem šla taky venčit psy rodičů a v sobotu nakaděný v obýváku na koberci….,takže abych tomu předešla,tak zase v sobotu večer venčení…
    v neděli ze všema 4 psama ráno ke křížku+ze všema 4 pocvičit,+kousek ještě mezi polama směr dědina a zpět,Dafi cvičila,směr zpět valila,tam se ploužila…
    odpo jsem šla ze všema 4 kousek k lípě a zpět,
    a pak jsme s Dafi a s Btty sjely do města,že uděláme okruh ve městě…
    od hřbitova do města,kolem centra,kolem zámku k radnici
    Betty nadšená,že změna,město,fšude čuchala,capkala,Dafi,šla jak na porážku,
    večer už sem vyvenčila psy rodičů…
    a odpo vysedávala na terase,a česala pséky a čučela do blba
    dnes ráno jsem šla ze všema 4 psama-a ven chtěli jít všichni,po té co se vyvenčily,tak to otočily a že do bláta k lípě nejdou…..Betty si sedla zádama,ostatní se táhly,tak jsem to zabalila a šla dom….
    s Dafi chcem zajet na veterinu,ale vlastně nevím co tam říct…
    nechce chodit na vycházkách?
    když se jí ukáže pamlsek valí,cvičí ráda a svižně,hračku nosí,
    na vycházku chce jít,v lese šla,když vidí pamlsek tak letí jak o život….
    žere jak vydra,když letí psi k bráně štěkat valí tryskem s něma….
    tak nevím….
    dnes nechtěl jít po vyvenčení nikdo-prostě-jsme vyvenčení,je bláto,mokro,jdem dom…..
    že by byly převycházkovaní?
    nic no
    jdu na odpo,zítra jdu téže,tak se uvidí