Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

ahoj děvčata
    hlásím,že knížky od vás přečtený+dalších x knížek k tomu-v průměru třičtvrtě knížky denně…..
    ráno jdu ze psama,pak udělám něco doma
    přes den čtu,ale i hodně spím
    vlastně od jedenácti hodin se mi chce spát,tak do 4 spím
    pak sedím na terase,čtu a jdu chvílu ze psama
    včera jsem teda byla ráno s Žerykem chvílu u kamošky s basendžíkem,a vůbec mi nevadilo,že jsem před tím šla s oběma psama jen na 15 minut ven….
    pokrok u mě
    jinak se ráno snažím s něma být aspon 45 minut-hodinu venku,aby se prošli,trochu s něma cvičím,trochu hladají hračky,vodítko…
    dnes třeba ráno hodinu venku
    jinak furt leží a pak se od 4 hodin dohaduju s Martinwm,at nehází Žerykovi VŮBEC HRAČKY,KDYŽ JE VEDRO,no zábava…
    jinak průběžně peru,dnes třeba 2 pračky,průběžně uklízím,ale mín,než když chodím do práce…
    v podstatě,peru,že to ted v tropech dobře schne a uklízím,až až,až,
    né že bych se pouštěla do nějakých velkých akcí….
    -prostě 2 krát denně ze psama,něco udělat doma,pak spát,číst,chvílu ze psama,číst….
    dnes jsem byla chvílu v dědině v knihovně,jinak nechodím ani do civilizace nakupovat,nic…
    zítra jdu na kontrolu…
    Maya-já už ty reztrikce,nechápu,nesleduju,už se v tom vůbec neorientuju….
    ale ze sbírkama mě to teda překvapilo,vyděsilo….
    Fifi-tak dobrý,že Troldíkovi granulky chutnají,
    Dafi mi včera vypila, mlíko z hrnku na nočním stolku
    ted večer jsem ju načapala u rodičů vyjídat misky,nezavřely za sebou malou dřevěnou branku co odděluje vjezd a jejich vchod,a byly otevřený dveře…
    no naše chyba,,,,
    rodče furt ujištují,kde je Dafi,zavírají branky,dveře,
    a šly ze psama na zahradu,zavřely velkou bránu,nešimly si že není zavřená malá branka+dveže…
    no asi ju nechám fakt vykastrovat,bude to jednodušší,než furt zjištovat,kde pustit kterýho psa a dohadovat se s Martinem,že nemůže být furt zavřený Maxík,když chce být puštěná Dafi,která chce být puštěná jen proto aby stála u dveří a čekala na něj….
    jako dá se to zvládnout a zvládáme to,ale je to pro všecky přes léto otravný….
    Martin ju furt pouští,že chce být venku,Max je pak většinu dne zavřený,já ju pak zavírám,dohaduju se z Martinem,fakt pakárna
    do toho rodiče si musí hlídat,že musí 3 týdny furt zavírat branky,dveře….
    no,když by jsme chodily do práce je to jednodušší….