Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Morgen,
u nás trochen chladněji a pršákuje…
Ale neva, aspoň se dá dýchat 🙂
A kdo se těší na delší volno jako já?
Ešusová s jejími 9-ti dny nebo kolik jich má ať se nevyjadřuje, jo?!
Fifi
pan Blankytný byl s nima v ložnici, pan Barevný v obýváku, tam na něj tolik
nečuměj 😀
Konef sice cumi furt
máš pravdu, na těch fotkách to fakt vypadá, že čumí trochen blbě, ale ve skutečnosti fakt né, ona je prostě zvědavá, chlastají ji z misky vodu ani s tím nemá problém….
Maya
počkej až ti budou v bytě řádit všechny tři
jo bude veseloooo 😀
Co se týče bobrů, no co na to říct, věř mi, že se najde hodně lidí, kteří je zabíjí, stejně jako orly, jiné dravce, vydry, volavky… 🙁
Mirko
buď doma, buď doma klidně 3 měsíce, nebo 5. Vykašli se na všechny kecy!
Ty sama nejlíp víš, jak se cítíš!
A to že jsou na to oběti tornáda hůř, kdo nezažil depresi, nepochopí,
já taky nechápala kámoše, který měl na oko všechno, ale měl několikrát měsíčně chuť se zabít. Snažila jsem se mu pomoct, dnes to vidím tak, že ikdybych udělaa cokoliv na světě, člověku, který opravdu trpí depresema pomoct moc nelze, jedině medikací. Až po pár letech jsem to pochopila, když se to stalo mně, co to vlastně je, že to co tě normálně v životě naplňuje jako zvířata, procházky, hezký den atd….
Prostě člověka neboví nic a má temno před očim, nejraději by se někde zahrabal, když jsem to poprvé Františkovi řekla, tak mi taky říká, vždyť ty si žiješ pohodově, moc se nenrvuješ, všechno ti vychází…v zásadě ano, je to tak, jsem tady ráda, miluju život, z větší části dělám to, co mě baví…ale pak to příjde.