Fóra › Ostatní › Ohařský fórum › Odpověď na: Ohařský fórum
Eva
a v podstatě stále chodí nebo sedí jen u té mé nohy…šla okolo paní a s láskyplným obdivným pohledem upřeným na Sinďu pronesla větu: “To je ale úžasnej pes a jak poslouchá…” nevěděla jsem jestli mám vyprsknout smíchy (jelikož po té předchozí anabázi mi moc do smíchu nebylo) nebo odvětit něco sprostého :-).
já sem tam sice nebyla, ale kuwa jako kdybych byla!!!! Musím říct, že jsem přesně nevěděla vždycky, jestli se hystericky smát (protože přesně tomu vždycky předcházelo NĚCO) a nebo dotýčnýho zahlušit, protože mi to zcela nelogicky přišlo hrozný 😀 😀
děkujeme…a že to teda takhle není úplně vždycky.
😀 😀 ne vono to takhle nejni skorem nikdy! tohle je vzácnej okamžik pani a vy má to štěstí, že jste ho zahlédla! 😀
naprosto nevychovatelného.
a čím to asi s největší pravděpodobností bude, že jo. Mě vždycky naštvou ty komentáře srovnávací, že má někdo štěstí, že má takovýho psa, protože von zrovna má tu smůlu, že má doma debila, kterej se neumí chovat. Pomoooooooooooct.
Je ale pravda, že on by zase ale nebyl kolikrát tak zoufalej jako my, co už jsme zažili /y , že pes se vychovat dá a hezky se s ním funguje a momentálně jsme ovšem v takový kaši, že dostat se ven je fuška 😀
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem PetraK.