Fóra › Ostatní › Ohařský fórum › Odpověď na: Ohařský fórum
Krásná ale tedy Freya je, to se musí nechat…Což mi připomíná moji včerejší úsměvnou příhodu… Včerejší ranní venčení bylo velmi náročné – tři zajíci(neboť všichni zajíci se pravděpodobně odstěhovali ne do Humpolce ale do Hostivaře), jedna kočka za plotem za zelenou „protičumící“ fólií v podstatě na kontakt čumáků..takže peklíčko. Poté co jsem jí poněkolikáté vysvětlovala, ať se přestane chovat jako debil, že kočka zůstala za plotem a ona se konečně uklidnila, vracely jsme se už domů z hodinové ranní procházky a na přechodu si vzorně sedla vedle mé nohy a vznešeně koukala, jako když neumí do pěti počítat a v podstatě stále chodí nebo sedí jen u té mé nohy…šla okolo paní a s láskyplným obdivným pohledem upřeným na Sinďu pronesla větu: „To je ale úžasnej pes a jak poslouchá…“ nevěděla jsem jestli mám vyprsknout smíchy (jelikož po té předchozí anabázi mi moc do smíchu nebylo) nebo odvětit něco sprostého :-). Paní prostě viděla jen ten daný okamžik a z toho vycházela – viděla modelku vzorně sedící na obrubníku u nohy, čekající na další povel..Tak jsem paní slušně odpověděla, že děkujeme…a že to teda takhle není úplně vždycky..Ale ona měla evidentně hezčí den a pravila: „Já mám jezevčíka dlouhosrstého naprosto nevychovatelného..“ tož tak..