Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tož já mám dveře číslo 5
jinak včera jsem šla na večeři-v rámci vycházek s Aničkou z knihy,
měla jsem to slíbené,když začnu řešit své zdraví,ehm,takže dlouho jsem to měla slíbené…:D
a byly jsme na pizzerce,a myslím že teda do svého batohu ve stádiu-nic v něm néni-rozumějte-ani nákup,ani knížky,ani oblečení…
jen celoročně -deštník,reflexní vesta,náhradní různé vrstvy,pláštěnka….no prostě batoh má celoročně milion kilo prázdný,tak si do něj přidám i podsedák,
protože kovový židle bez podsedáku jsem nepochopila…
ale jinak to bylo fajn,podebatovaly jsme vše možné,dala jsem si houbové rizoto,nealko mojito-kurna píše se to tak??:D,a kávu-kapučíno bez obrázku!za to z nejmenší lžičkou na světě,které-té lžičce jsem se deset minut řechtala,jako už sem rovnou mohla dostat párátko…..
jinak syn Aničky je voják z povolání,ta jezdí pomáhat do té Moravské nové vsi..
Martin mezitím byl k večeru chvílu ze psama,a Dafinu pak hodil do bazénku,že hrabalo….tak ted do toho bazénku dobrovolně vůbec nevleze…blb je to….
dens ráno po včerejším dešti se ochladilo,takže jsem to s psiskama vzala předem vratama,ale místo do dědiny k rybníčku a tam někde tak jsem to vzala zezadu kolem naší zahrady nahoru k hájence,okruh po lese,a od lípy dolů a vratama dom,šla jsem docela svižně a rychle,takže pejsci se proběhli,Dafina se do kopce táhla,chvílu v lese se táhla,ale pak teda valila….
PetraK-tak co bude dál z bytečkem?
a už máte teda všecko komplet přestěhovaný?
Petrs01-no bígl je teda drsnej,jako popravdě vůbec nevím,co bych na tvým místě dělala….
ale teda pamět na fotky,místa máš parádní,to teda klobouk dolů!