Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraK,Petrs01-s tou knížkou,no já normálně tyhle věci nečtu vůbec,ale toto mě nechtělo pustit….
jinak druhou knížku od vás mám hodně humornou od Sandry Pogodové a jejího tatínka,tak u té se fakt směju
jinak jo,já té psycholožce říkala,že bych potřebovala naučit,jednak,to,aby mě lidi braly vážně a respektovaly
né,že jsem ve 20 řekla svýmu prvnímu klukovi v bazénu že už nemůžu,a on mě hodil do hloubky,kde jsem se začala topit,takže mě vytáhl a řekl,že si myslel,že to nemyslím vážně,
takže já asi některý věci neříkám dostatečně vážně nebo co
tak taky je to má chyba,protože o sobě často mluvím tak jako -no booože,haha,
jako,když jsem tatkovi na dotaz-jé co to je na té ruce,to je jak sebepoškozování,hahaha
a já řekla-no je noc,co by to bylo jinýho
a on-ztuhl-a proč to děláš,seš blbá?
a já-no co,tak někdo chlastá,já dělám toto…
tak tatka už se o tom nikdy nebavil,že….,
jinak jo,chlap bych chtěla být dlouho a hodně lety,jsem totiž fakt nezažila,že by si na chlapa někdo dovolil…,
teda ale myslím fakt,že jsem chtěla být vždycky kus chlapa,néé nějaký vychrtlý pidi vyžle,co ženskou přes práh po svatbě ani neunese…
prostě tak necelý 2 metry a k tomu tak odpovídající postavu-ve stylu aspon 3 krát týdně posilovna,džudo,karate….
bicepsy mám,váhu zvyšuju,kazí to prsa,nalakovaný nechty,vlasy v culíku…nechty můžu odlakovat,vlasy zkrátit,prsa neodřežu,už tak jsou malý…..:D