Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

černej čaj

nekdy si i vycitam, ze si sedim doma na prdeli a vic me zajima kam pujdu v sobotu na vylet nez jestli muzu pomoct odklizet trosky…

naprosto souhlasím s kachnou, ty trupko!

Míla
    že by psycholožka promluvila i s Martinem. Možná je to blbost, jen tak zkouším něco vymyslet :-).

jo to by bylo dobrý, ale předpokládám, že s Martinovým přístupem, jak ho popsala Mirka se von asi nikam nepohrne 🙁

Petrs01
    a. To je “divnej přerostlej bígl”.

jo to je fakt, si člověk říká, že je to křižovatka

kachna
    spíš máš co dělat se stresovejma projevama těch lidí –

tady si dovolim naopak nesouhlasit. Normálního člověka – i když je vzteklej jako kráva – tedy jako já 😀 – nenapadne tohle přenášet na prodavačku. protože
    moc dobře ví, že ty prodavačky majak jako barevný a mají taky svoje nařízení. A když mi prodavačka řekne, že se to musí na pás vyndavat, tak to tam sakra tady dám. Jestli mám sílu dát to do toho koše, tak mám sílu i na to dát to z toho koše na pás. ostatně, to je normální přece, že se zboží dává na pás. Za mě souhlasím s Mirkou – hovad bohužel přibývá. Mladý nejsou vyštrézovaný, jsou drzý a hulvátský, nevychovaný.

Mirko – super fotky 🙂 díkec, Dafule jak se tam vyvaluje, prostopášnice 😀 😀

Dennyky – to je supr, že ses z očkování nepossss……..tralaláá! A že Ti nic nebylo. To je teď nějakej trend asi, protože to mi řeklo víc lidí, že tu druhou měli naopak lepší, než tu první reakci.