Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Spala bych jako blásen – neb jsem šla spát v půl dvanáctý a navíc od čtyřech nějakek Kája Gottů převlečenej za kosa vyřvával jako debil u vokna. Zachránilo ho jedině to, že nemám vzdchovku a neměla jsem ani sílu vstát 😀 . Ale nadávek dostal! Smeták jeden pernatej! 😀

Čajdo
    jeden čas jsem uvažovala o týhle pomoci taky, dává mi to velkej smysl. Jenže to bych musela dát výpověď v práci a voni by mě pak už asi zase nikde nechtěli. Paní má můj obdiv, o to víc, že tohle miminko je specifický. Já myslím, že tatínka se to až tolik asi týkat nebude, nebo myslíš, že jo? Voni ti chlapi se tak nezapojujou asi – tím spíš, když jsou starší, tohle je prtě malinkatý. Bude pro ni potom asi hodně těžký, až půjde mimčo do nový rodiny, on si člověk říká, že si zachová profi odstup, ale……. 🙂 Bylo mi tehdy jasný, že kdybych do toho šla, bude to pak masakéro, podle toho, co jsem četla, když jsem si zjišťovala.

Dennyky
    to je opravdu jen dočasná péče, než se miminku najde trvalý domov. Aby nemuselo ležet někde jako kus inventáře v kojeňáku. Tenhle projekt dočasný mámy a táty mi přijde super, to dítě potřebuje, aby ho někdo objímal, hladil, zpíval mu, aby mělo teplo od mámy. To v ústavu nikdy nedostane a pak je to hodně moc znát v jeho projevu. Takhle se mu dostane všeho čeho se mu dostat má, vč. lásky a do novýho domova jde ještě jako malinkatý. A jestli je jí padesát, tý paní, tak to v cajku dá.