Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak víken za mnou
    je to zajimavý,jak beru ty lékymtak mám v puse jak v polepšovně,su apatická,a krom strašných výčitek kvůli práci,který mě ale trochu přechází,tak je mi všechno jedno
    třeba v pátek jsem se vysprchovala,blbě vypláchla vanu,pokud vůbec,Martin tam narychlo dotáhl instalatéra,co byl u rodičů a vzteklj,že sem to měla líp umýt
    tak já na něho,že tam nemá nečekaně vodit lidi…
    že si to měl přdtím uklidit…v podtstě až včera večer sem donutila vysát,uklidit kolem andulčí kklece,vyprst,požehlit
    v sobotu jsme jely na stříhání Dafi,vzaly jsme sebou i Žeryka,a není sám doma,vycházku jsme udělaly na začátku Ždánskýho lesa,kde Dfi má vždycky běhací,ve Ždánicích sympatická psi holička si ju přetrimovala-jako nemá to na kůžu jak to dělám já,to moc nepouštělo,ale přetrimovaná je,má to kratší,hustý teda+kousek na hřbetě pustil až na kůžu,ale to neva,ona tak pouští,něco na kůžu,něco drží víc no,zkrácený to je,podařilo se jí pořádně vytrimovat stehna,to se mi nepovedlo nikdy teda,nohy má prostříhaný +zkrácený+hlavu,krk,ostříhaný drápky,no snad mi pošla foto
    jako vypadá líp,hlavně,že jsem to nemusela dělat já….
    ve Ždánicích při čekání na odvoz jsem se sní prošla po městě,vlezla do trafiky,nakoupila bonbony na přebitá pachuti v puse…časáky a šla jsem si posedět k zámku,kde mají mimmi jiné psí hřbitov,ktrý jsem teda neviděla,protože na zahradu se ze psy nesmí…
    no jídlo jsme si koupily sebou v restauraci,a zbytek dne válení a čtení
    v neděli ráno nás rodiče po cestě do Brna hodily do krizového centra
    napřed u sestřiček asi 20 minut,
    pak u psycholožky-skoro hodinu,v čekárně nikdo…
    psycholožka velmi sympatická slovenka,miluju slováky a slovenštinu ,což jsem jí na závěr i řekla,byla ráda:-)
    takže tam jsem to s ní všecko probrala
    vedle v sesterně chtěly vidět ten spouštěcí moment,proč jsem se tam jako octla,co se stalo
    no to je zajimavý,že vten čtvrtek se nestalo nic mimořádnýho nebo divnýho
    jako zákazník mě seřval /vytočil xkrát předtím,a xkrát se mi to ještě stane
    blbě mi tam taky často bylo-bud že mě bolely záda/ruka/oteklý koleno,nebo i psychicky-motání hlavy bušení srdce,pocity na omdléní,třas ruk,větší než jindy a přemýšlení,jestli mě klepne ted nebo jindy a jestli nemám jít k doktorovi?
    to většinou po 4 hodinách přešlo….
    ovšem ty 4 hodiny,než jsm se troichu uklidnila tak nic moc
    no takže to taky nebylo ve čtrtek nic divnýho
    to že mě Martin seřval večer v autě,proč jedeme v bouřce a neskončíme dřív-taky nic divnýho-kolikrát jsme se dohadovaly kdy končím
    to že mi řeklm,že su blbá,za vše si můžu sama,zákazníkovi jsem se omlouvat neměla taky nic divnýho
    furt si za všecko můžu sama a jinýmu by se to nestalo…
    prostě vše z toho čtvrtku jsem xkrát zažila,ale v pátek si můj organismus řekl-hele dorý,je to furt dokola,nic novýho,ale stačilo,
    prostě hrnek přetekl
    no takže psycholžka to komentovala-no tak jse měla den na hovno…
    a že se divý že se mi to nestalo dřív
    a k Martinovi říkala,že si sere do huby…
    Denny co to ve slovenčitne znameá,když o někom řeknou,že si sere do huby?:D:D:D
    teda to mi řekla s omluvou,když jsem jí o něm trochu něco řekla-nemocný,dieta nééé,ale pivo joooo

fakt byla ftipná:D,k lékům řekla,že dobrý at to beru,at si odpočnu aspon od práce…
    ju nějak podezírám,že chtěla říct že si mám odpočnout i od jiných lidí/věcí….
    že je dobře že budu mít tu psycholožku….
    no fakt byla dobrá!
    cestou zpět nám ujel bus dom,ale zato jsem potkala zástupkyni vedoucí,jak jde na směnu,tak jsem se jí moc omlouvala,ale at to vzkáže ostatním,a že to vidím tak na týden,2
    tak at se prý dám do pořádku,a že ju to taky nebaví hustit do těch lidí at dávají vše na pás,ale tak co už….
    no odpo jsem proválela,pročetla,k večer ze psama obešla pole…
    ucho už mě nebolí,jak mě bolelo v pátek
    akorát su furt jak praštěná,taková apatická,všecko je mi jedno….
    teda vůči práci mám výčitky,ale zmenšujou se….:-()
    dnes ráno po cvičící vycházce ze psy u rybníčku kontrola u MUDR
    udělala mě preventivní prohlídku
    165/65,obvod pasu,tlak,ekg.zrak,tlak nízkej,5 zkumavek krve…na štítnou žlázu mimo jiné a v pátek na kontrolu…,
    tož jsem na chvílu zašla za Aničkou do knihy a pak dom
    Martin mezitím vysál,uklidil kuchyn….
    a bude válení a čtení…