Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Týý brďooo to byla v noci buřina, pěkně ze dvou stran. A rány jako z děla. V noci přišla ještě jedna očkovací odezva – v půl dvanáctý mě vzbudilo šílený pískáňocvrčení, že jsem myslela, že mám u hlavy cvrčka 😀 . źe tam nejni jsem zjistila, až když jsem si zacpala ušiska a zjistila, že to je v mojí makovici. Rozhodně si nehodlám nějakej tinitus ponechat, takže jsem vstala, přísně jsem si nakázala , že nic takovýho neslyšim a šla jsem na záchod a zkontrolovat Mousese, tato bohulibá činnost uklidnila mozkovnu a poté si dal milej tinitus pohov. Vím, že po prodělaným kovidosajrajtu se to lidem stane, že drapsnou tinitus, a taky vím, že to nejni nic úplně fajn- Brtnik ho má chudák už asi stopadesát let i bez kovida. Tož jsem ráda, že jsem odrazila útok 😀 a tuto libou hnusobu jsem si neponechala. Je pravda, že v mozkovně registruju, že je tam něco – co tam nebejvá- páč jinak tam mívám prázdno, že jo. a teď tam občas proběhne nějaká podivnost. Ale to bylo minule stejný. Tak doufám, že mi tam někdo nepředělává spoje, nebo tak něco 😀 😀

čajdo
    tak co, jak se cejtší první den po tyčce?

ale chci si ji tak zlehka osahavat jen…
    aha, už to vidim, tys tam byla jen dělat úhyla 😀

tohle nechápu s tím nádražím -a koukám, podle toho co píše Maya, že se to začíná stávat trendem??? Ten idos je sice fajn, ale není to úplně spolehlivý, jak mi minule ujel ten autobus, tak to ten další spoj vůbec neukazovalo 😮 , ale na jízdním řádu papírovým to bylo 🙁 Dementní naprosto dementní. a v tvým případku, kdy cestuješ hodně, je to úplně dementní

Maya
    no slibujou chirurgicky rousky, to mi nic neresi, je to stejna umelotina,

zkus ten nanošátek – tady ho má kolegyně taky.

Déčko se vstřebává s tukem a vit K2, prodává se to tak už dohromady,
    no jo, ale psalas tehdá tady, že je dobrý to kombinovat s tím magnéziem, aby to nějak bylo kompletní 😮

to nejste jediní, to je asi nová nádražová fíčura

za tyhle nový iditotský vymoženosti by měli fyzicky trestat. Přesně- co jako bude asi dělat důchodce????? To zas byl nějakej manažírek krava´táckej, co tohle ze sebe vytlačil!!!!!!!!

Fifijovááá

pardoon, já nechtěla prudimírovat s houbama, to bylo spíš povzdechnutí, že místo abych šla chrápat, klohnim u šporheltu.

čokle jsou taky na koniky zvyknutý, však i v Prahé byli koníky, ale………. do zahrady nám prej čumět nebudou 😀 😀

ale snad nezhyne bidnou smrti totalne.
    joooj, to zní nadějně, tak držíme dál, dál a dáál.

Míla
    páč je převopatrnej. Kdyby měl nějaký nežádoucí povočkovací oučinky.
    ale jo tomu rozumím, pokud bych neseděla v kanclu, tak bych se taky radši zařídila, páč když člověku nemá bejt dobře a musí do toho dělat a třeba i fyzická námaha……… tak je lepší si to naskládat tak, abych nemusel nic.

Mirka D.
    takže jsem kupodivu dopo stihla vše co jsem chtěla
    to je vždycky fajn, když si člověk splní, co si naplánoval, to mám ráda.

MOŽNÁ SEBOU ZAČNU TAHAT HROMOSVOD
    😀 😀 😀 seeeš debííííliiitos! 😀

tak jsem to sem měla potřebu prostě napsat…
    to je dobře, to je dobře 🙂

a ted ještě Dafču

a na to máš tu paní, což? 🙂 kdy jdete?

,já z toho druhýho mám docela hrůzu
    nebooj, však po tom prvním to bylo taky cajk, ne?
    dobrý by bylo nasunout si a dohodnout v práci to, že prostě budeš mít volno. Kdyby něco.

a kde jste nalovily hříbečky?oni už jako rostou?
    Na kostelíčkovým kopečku, tam už rostou – já našla před týdnem, Brtnik teď, Ty moje byly čerstvý, ty jeho už dospělí.

autu tak pouštěla pséky-ty malý knírače a ti šli po nohách
    tzv. lejtkaři 😀 😀 těch se bojí nejvíc 😀

Dennyky
    v noci trochen pohřmělo, ale nic hroznýho, havně teda lilo,

u nás slušnej bordel, pěkně ze dvou stran od jednoho kopce i od druhýho. zalito je výživně.

déšť má malou nevýhodu, že jsou zasejc všude louže a nedá se chodit po cestách

Mám todle

jsou neskutečně lehký, vložka vyndavatelná a v zimě je v nich super teplíčko, je to jako chodit v bačkůrkách, nohy v tom nebolej, je to pohodlný, ale žádná tvrdá podrážka právě.
    https://www.mlsport.cz/zfish-holinky-s-termo-vlozkou-greenstep-boots-30–c/

Jééé vona tam má Kalousky 😀 😀 😀 ty jsme měli v Prahé u balkónu, pro nás gůt, spali jsme na druhou stranu. Tady jsem zatím na žádnou sovu- jen na jednu,která mi proletěla tiše nad hlavou nenarazila. Ale stopro časem nějaká bude.

František prý, no to je alarm
    😀 😀 von sám je alarm!! 😀 😀 vyloženě přírodní typ 😀