Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera volno,
takže jsem kupodivu dopo stihla vše co jsem chtěla….vycházku ze třema psama-Betty rodičů se přidala-ak kousek k lípě a zpět,ke křížku a zpět+3 vteřiny cvičení-s Betty odložení za pochodu v leže a přivolání a pac,tap a s mou dvojkou hledání hračky a dom
doma je překartáčovat-strašně jsme byly od bláta a mokrý a Bettynu vyčesat pořádně všema hrabičkama,hřebínkama,furminátorem,no prostě byla z ní hromada chlupů
mamka je prý češe,ale dle stavu srsti to jaksi nevypdadá…
pak vysát,umýt koupilku,nechty,vlasy-to už zas nejela elekřina-si snad koupíme louče či co….
no po půl jedné bus,v jednu vlak a hurá do víru velkoměsta Brna
jako takhle hlásily bouřky a krupobití,takže kdybych sebou netáhla dlouhý+krátký elastáky-kdybych zmokla,flaušovku,kdyby zima,
tričko,kdybych zmokla+pláštěnku a deštník ABYCH PRÁVĚ NEZMOKLA,BYL BY TEN BATOH O 100 KILO LEHČÍ,ALE TO BYCH JAKO NEBYLA JÁ,ŽE
MOŽNÁ SEBOU ZAČNU TAHAT HROMOSVOD,A BUDE TO KOMPLET….FAKT JAKO SU PAKO….
měla jsem hodku čas než dojede Čajda z práce,takže hurá 2kát levný knihy,kde jsem si koupila misku na papů,pak jednou KIK,jednou PEPCO,kde jsem si ve svým věku!-jako asi 300 mě je prvně …
tak jsem si prvně v životě koupila dvojdílný plavky,ještě k tomu jen tak od oka………..+doplnit kalhotkový park…
a jupí hurá na sraz
va čajovně s Čjdou bylo fajn,promazaly jsme něco z mých fotek,probraly kde co
jééé to je taková paráda znát takovýho člověka jako je Černejčaj!
jako,kdyby v mým životě stálo vše za prd-což se někdy děje-v práci ,s Martinem,zdraví….
tak jestli u mě stojí něco za to tak mám dobrý kamarádky,jednak z Blanska od 14 let,od 13 let,a z první práce paní jednu a ze všema se kamarádím doted
a pak parta zde
a kdo by jste neznali Čajdu osobně,tak je to člověk,kterej je chytrej,
dá se s ní mluvit ovšem,je převelice hodná,empatická,má smysl pro humor….
a je to jeden z těch lidí,kterýmu člověk řekne o sobě skoro všechno
a -ví,že ho nebude soudit
ví,že ho bude chápat,máme tak nějak některé věci podobné,
takže chápe i věci,které u mě nechápou letité kamarádky,protože vlastní zkušenost je nesdělitelná
tak jsem to sem měla potřebu prostě napsat….
jinak u zbytku lidí zde-škoda,že jste všichni tak daleko…,z daleka…
no nic
večer Martin zkusil po vycházce namočit psi do bazénku,ti si s ním nějak nevěděli rady….
dnes ranní-tak od 5-14,00-pečení,kasa,pak fofrem do knihovny,kde jsem si vypůjčila milion knížek,protože knihovna má být v červenci avřená
doma jsem po obědě na hodku a něco odpadla do postele
pak jsme šli chvilku ze psama
,
Martin pak zase házel Žerykovi
já si dala čtenářský večer,a když hrozilo že za večer přečtu jednu knížku,tak jsem si šla chvilku hrát s Dafčou,přinášení hraček,trochu blbnutí
pak jsem se pustila do Maxíka-takže pořádně vykartáčovat,vzít furminátorem,hrabičkama,přetrimovat boky,stehna, trochu hřbet,strjkem trošičku přejet celýho,jen do zarovnání a pak strukem nakrátko náprsenku-má tam chudák 2 zuby až na kůžu…mi ujela ruka,zkrátit nůžkama nožky,břich…
a za hodku odevzdat rodičům
takže Žeryk na léto hotovej,ten šel jako první před pár týdnama,psi rodičů hotový
a ted ještě Dafču