Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem dovočkovaná. Hnedle v čekárně mě někdo zapíchnul do levýho spánku jehlu a vrtal mi s ní směrem k oku. Naštěstí tomu levýmu, tak mě to nechalo celkej klidnou 😀 . jen jsem se automaticky za tu hlavu chytla a sykla si. A hnedle byl u mě pak voják a staral se, ešivá mi je dobře a nechci si radši lehnout. To jsem razantně odmítla , nejsu lazar, enem mě někdo provrtává hlavu 😀 Pak to přešlo. Trošku oba s Brtníkem chvílema topíme po těle a hlavně na gezichtu. Což je takový podivný. A vždycky jen chvilku. Brtníkovi se zase zamotala šiška, mně ne, ale chvílema jsem si připadala jak za sklem. Dneska nebude žádná akce, pominu-li teda vypuštění ohařů na zahradu a pád do postele 😀

ááá už mi tuhne ruka, stejnej čas jako minule 😀

U nás byla v noci pěkná buřina, krásně pršelo, je zalito

JO a ………..trošánek se po včerejšku bojim, protože jsem zalejvala svým novým čerpadlem a našla v sudu cíplou myš, nabrala na lopatu, nesla vyhodit a bohužel mě ta voda ohodila – i na gezicht a bohužel do huby. Ešivá dostanu nějaou hnusobu a cípnu taky…. 🙁 , tak bylo zbytečný se nechat vočkovat.

Fifijovááá hele 🙁
    https://www.pribram.cz/clanek/zlodej-ukradl-od-rodinneho-domu-rocni-fenku-pomozte-nam-ji-najit-prosi-majitelka/19968/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

to nechápu, jak se může ztratit – ukrást rotvík – ešče navíc žádná moulina, hlídala, jak píšou 😮 😮

Dneska si pripadam uz zcela popukane, hrozny pocasi
    😀 dík za připomenutí ftípku 😀

jsem upřímně ráda, že dneska je takový počasí jaký je, páč kdybych jako vočkovaná měla puknout, bylo by to už moc.

Dennyky

heleee, vona je tu ! Voni ji kočky nesežraly. Blbína je boží 😀 😀 , fajn, že spolu s Koněvem fungujou. voni si holky dají pozora.

Mirka D.
    tak Martin se divil,že Dafi taky málem by ho chnapla

😀 😀 já se mu vůbec nesměju, tak snad mu dokape do makovice, že má doma prostě hlídačku a že víš, co vždycky děláš.

ta ruka bolela po očko?

jako vlastně nevím,co jí je nebo bylo
    dobře, že půjdeš ještě někam jinam. A to tě tam nemůže někdo hodit autem? Musíš autobusem?

Máme taky režim jako Fifi – u nás teda ještě ráno je delší prochajda tak půlhoďková, a odpoledne dlouhá – zpravidla. večer už musím kolikrát tu zrzavou hvjézdičku přemlouvat. Flekatou hvjézdu ne, ta vždycky letí řvát – já jí dám do držky a pak jde spokojeně teprve chrápat 😀 . Ale teď se zahradou si sami natáhli režim, že už ani nikam nechcou. Výjimkou jsou tyhle vjédrový dny, kdy odpolko je kratší – tak hodinovková prochajda ve stínu a tak večer ještě vylezeme do půlky kopce vyzvednout třeba Mousese v sadu, pročuchat a jde se spát.

Maya
    jako fakt teda žádná sranda zadková kýla

no ty vadoooo 😮 😮 chudera malej! To by mě nenapadlo, že kýla bude takhle tohle, o tý mastičce na vemena jsem kdyyysi dávno něco taky slyšela, že dobrý je to.