Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Denny-aaa žiješ!
    tu ráno též bouřka,Žeryk se válí v posteli,a nechce ven,no už 12 hodin nebyl venku–házení do noci na terase nepočítám,to se nevenčí,to nemá čas,Dafi byla několikrát zmoknout na dvoře….
    s labutěma-paní je velekráva
    oni jsou lidi čím dál větší kreténi obecně,a to nemyslím,proto,že mě štvou v obchodě
    jo když jsme u obchodu
    včera borec-suverén-brý den,tady máte 82 kč-koruna mě chybí,tu vám dám třeba zítra…
    já-hm co mám dělat,jo zítra tu nejsu
    on-tak jindy a šel
    a já-vzteklým hlasem-ta děkuju !!!ŽE!!!
    zákazník za ním-on vám dluží peníze-a chtěl mi to dát
    já-ně je ta korruna fuk-nebudu volat na storno kvůli koruně,
    ale vytočil mě s jakou samozřejmostí to řekl,a jakým tonem
    kdyby se aspon slušně zeptal,-chybí mi kačka,můžu ju dát jindy,ale nééé
    nic no
    jestli se ted chcete skládat a posílat mi peníze tak nemusíte:D:D?D:D:D:Dhahaha vtip!:D
    protože,za á-za zákazníky jsem občas sem tam kačku,2,přihodila,o to nejde
    a za b-ten můj blb Martin krom bazénu pro pséky objednal i 2 totálně drahý hračky jednu do vody do bazénku!
    a jedn kong…..
    tak to dopadá,když mu schovám míčky….
    ještě k hračkám-za život jsem ztratilo-přápadně mě uplavalo tolik hraček,že důvod proč jsem psům kupovala jen míčky od gapay -protože ty vydržía ty byly jen na výcvik a schovat,a jinak jsem kupovala hračky v obyč zverimexech do stovky,protože to kdy já je někam podivně hodím,zakutálím,už nikdy nevylovím a tak byla vždy otázka času-jeden míček v rybníce v BK,několik na stromech v parku…,některý ztracený a nenalezený v poli…
    k tv-tak si koupíš tv na podzim,až skončí hezký listí a začnou plískanice?
    jo a Martin je strašně,ale strašně drzej!
    dívám se na fotky z agility Jakuba Štýbra,a říkám-krásný fotky,taky bych chtěla nějaký akční….a Martin-ale ten chlápek na té fotce běžíííííííííí!!!
    tak je von blbé,nebo co?
    já taky někdy běžím,ale tak je to tak strašnej pohled,že to nikdo fotit nemůže-každej u focení umře smíchem……:-(
    a pak mu říkám,proč kupuje drahou hračku do bazénu,mám do bazénu z PENNY látkovou,ta stačí,než někam odplave,nebo zůstane pichlá v rákosí a on,že by chtěl vidět jak ztratím v pidi bazénku pro psy hračku…
    no neví,že su všeho schopná…:D:D:D