Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Fifi-ano,taky su ščastná-z diagnozy….z nevím jaké…
    jako jo,tady to všichni dodržují,nikdo jí nic nedává-od stolu a tak,
    do misky jen granule a ždibec masa-vepřový teda dostává,kousek piškotu za cvičení,česání…
    granule má už delší dobu jiný-pro plan purinu pro malý plemena-to žere,to jí chutná
    ještě chci zkusit veta v Brně,co mi doporučila kamoška od basendžíka
    ale tam budu muset,busem/vlakem
    takže to musím vymyslet na nějaký volný den
    se chci zeptat i na ty nohy
    je mi divný,že ji kolikrát na ty vycházky skro táhnu,a z toho valí,řeším to zhruba od jaravedrem to tím pádem není-jaro bylo chladný a deštivý
    Martin si myslí,že prostě je líná
    a že dělám z komára velblouda
    já si nyslím,že je to divný
    kdyby třeba hodně běhala na zahradě u plotu a tak,
    ale přes zimu jak jsem xkrát psala mají režim jak psi v paneláku-vycházky+venčení a dvůr jdou jen čarat a za vteřinu stojí u dveří,
    přes teplý měsíce na dvoře/zahradě jsou,ale tam víceméně leží na terase/trávě a jednou za čas valí n zahradu k plotu někoho seřvat a třeba v neděli po té ranní vycházce-ráno,ve stínu,v mokré trávě,vodu sebou
    tak po vycházce ležely skoro do 4 hodin odpo,až sem Martinovi řekla,at je vyhodí aspon vyčurat….
    a pak se s něma šlo chvilku večer,ale to jen kousek-aby se trochu prošli+vyvenčily,a zase se Dafča válela na terase a Žeryk blbl s míčkama
    jako,že tím chci říct,že když jsme doma,tak zase ty vycházky nemá nijak dlouhý-v Blansku jich mívá víc a delší,a že jinak leží
    že podle mě zase jako nemá být z čeho unavená-když to beru od zimy doted,nemyslím,ted když jsou chvíli ty vedra…
    no a když jsem to řekla veterinářovi tak on,že,má zhubnout,a že i psovi se někdy nechce ven….
    tak nevím no….