Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tu takový liják a bouřka,že nejela elektřina,splašily se andulky,Niky mě vlítla do dveří-buchla na zem,tak jsme valily za andulkama,zapálit svíčky,zapnout mobily a utěšovat ty pernatý splašence,do toho došli pséci,a pak Martin jak šel ze záchodu,tak ho pséci v té tmě nepoznaly,ze štěkotem k němu vlítly a Dafi ho prej málem rafla,Martin v šoku jak Dafi hlídá,
no je fakt,že Gero byl taky dobrej hlídač-jednou tady máti v naší nepřítomnosti někoho dovedla-naprosto cizí lidi-a Gero,že byl úplně nepříčetnej
no a Max hlídá taky dobře-po Gerovi,
ale zase co si blb Martin neuvědomil
kdykoliv k nám někdo jde,což se teda často nestává,ale když k nám někdo jde-ta já dávám psy na vodítka a pouštím až časem-at už se jdná o instalatéra,
co u nás před rokem asi přes 3 hodky cosi spravoval-víc věcí-a Martin furt-a dyt ty psi pust,dyt mu nic neudělají,
a nebo i o mou kamošku Lenku,
prostě když k nám nměkdo jde psi jdou na vodítko,a pouštím, po delší době
pokud jde o bráchy Martina a švagrový,,tak tam je psi znají,ale i taky-vždy ze začátku,když k nám dojely tak na vodítku
a rodiče svoje psi zase zavírají,
no což si Martin neuvědomil,a jak k nám před 2 týdnama dotáhl toho borca na spravení tiskárny,a hned pustil pséky-nápad roku-někdo zazvoní-a Martin-jasný-pod dál a psi hrrrr
tak Martin se divil,že Dafi taky málem by ho chnapla-no tak dnes se mu snad rozsvítilo,že si bude dávat majzla…
to vypadá ted,že je Dafča baskervil,není,ale to hlídání u ní je,
no a mě nikdy nenapadlo,když někdo zazvonil tak hrrr a vzít ho hned dom-ne,
jenže toho si jaksi Martínek nikdy nevšiml,a dnes se divil,když si ho sletli v té tmě a bouřce-venku zrovna hromy blesky,rany,a Martin otevřel dveře a psi hrrrr
no ted mě Dafi odvedle donesla mobil,a rukavici na čištění křesel-asi má hlad,jdu krmit
ted večer kolem osmé,Martin šel na terasu a Žeryk zase-míček,míček,on chce míček
tak jsem sprdla Martin,že Žeryk není vyvenčenej,že to večer nestihl,a vzala jsem je do dědiny k rybníčku,potkala jsem poidruhý kamošku s basendžíkem,Žeryk se konečně vyvenčil a ted otravuje s míčkem
Fifi,PetraK-vyšetření Dafině dělal pohmatem,poislechem,prosě prohlídku,krev,nic,
a pokračovat v dietě na furt,protože,když má dietu tak neblije
dieta se osvědčila,tak v tom máme pokračovat….juchů
ironie…
jako vlastně nevím,co jí je nebo bylo…..