Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

MirkaD
    no to je slozity ale proste znamej mi rekl na podzim ze si to uz myslel driv ale ze nejaky veci to definitivne potrvdili ze mi to rekl a kamoska si to prej mysli uz asi 10 let a od ty doby co to studuje, tak je o tom u me presvedcena… tak sem nad tim premyslela a asi to do sebe zapadlo. Akorat ze diagnostika se u dospelejch nedela nebo je to slozity nebo to stoji treba 7 tacu a je otazka, jestli to stoji za to vedet nebo ne… ale pomuze to mozna v pristupu, kdyz vis, ze to co mas neni nemoc, ktere se musis zbavit ale je to proste porucha mozku, kterou mas a vzdycky mit budes. jde o pristup. nekdy ti to muzu pak osobne vysvetlit…

Tak Dafi chudak zadny dobroty pro pejska, jen granule, ale aspon bude zdrava… ten rozbor ji delal? na ty alergie? ze treba ani kousek jabka… ale je pravda, ze citlivy zazivani s nejakyma problemama muze pak narusit jakakoli zmena z rutiny…

Maya
    uz mizim spat, tak se podivam zitra, snad ho najdu (v air bank se to uklada vsechno co pouziju kdy). myslim si, ze je to mlady lisce, byli tam dve, to druhy pak se schovalo v poli.