Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

PetraK-ale to já mám dovču bez Martina,všecky roky,s ním mám 5 dní,a a dvacet dní mám sama
    on i když měl 14 dní dovolené,tak týden měl sám,týden se mnou
    na Vánoce má dovču vždycky,to já su v práci
    jo když mám dovču,nebo víc dní volna v kuse tak jedu do BK,okud teda nemáme s kamoškama napevno domluvenej víkend,sjedu si do Bučovic do knihovny,za kamoškama do obchodů-kniha/oblečení
    jdu na delší vycházky,a hodně čtu,poslouchám různý rozhovory,
    jenže to jsou včecko věci,který dělám v týdnu,když je Martin v práci a já mám 3 dny volna v kuuse-jeden den uklidím,další se válím,další jedu do BK do knihy za kamoškou
    -ale já to myslela tak,že tím,že nejezdíme nikam na dovču,že vlastně nemáme pevný termín od do
    že do toho může něco vlézt
    jako jo každej rok jsme jely spolu někam na ty 4-5 dní,vždy teda v BK-výlety
    ale zbytek dovči, je prostě-bude/nebude/nevím
    a ono mít dovču,když jsou všichni v práci,nemají toho času…
    jasně,být doma,číst si a tak,je dobrý,cokoliv je dobrý,než být v práci
    ale tím,že mám hodně volna v týdnu,tak to jsou vlastně všecko aktivity co dělám v týdnu,
    jakože když mám volno/dovču v týdnu a o víkendu su v práci….
    tak je to takový izolovaný….
    no jinak Martin to nemá po očkování,má antibiotika na dest dní
    má v krvi vysokej zánět….
    takže neschopenka a otázka je za jak dlouho se to zlepší….:-((((
    u nás fakt nemůže být v klidu chvílu něco uuuááááá-to ho chtěla poslat do nemocnice,když se na antibiotika netvářil…

Černejčaj-šikovná Čajda!
    paní měla určo radost
    já včera řekla paní,že ten kastl piv na pás-a zákazník před ní se otočil a šupl jí ho na pás…:-)
    jinak jo v těch očkovacích centrech,jak píše PetaK-to taky musí být strašnej stereotip,tak paní co mi píchala tu injekci,ona má prostě nachystaný injekce a celej den píchá……injekce-to je taky dobrá pakárna-jsme tam seděly z-2 a ona paní vlevo pak já,a další a furt…