Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak Martin teplota menší
    v práci si prej budou naddělávat ty dva volný dny,že toho mají moc
    no mi ty 2 dnybudem stejně v práci….
    jsem ráno šla s čoklama ke křížku a dolů polama k rybníčku-u křížku furt stín a chladno,dolů mezi polama tay,u rybníčku chytala baba čivu,a vořecha černýho za obojek,byla tam bez vodítka,s myšlenkou,že ted nikdo asi nnikde nebude
    no jo,pracující na směny,jako já a kamoška s Gobim,co s ním šla kolem ohrad k rybníčku jí do toho hodila vidle,nechápu majitele malých psů-pokud nemají teda pochopitelně supr trupr poslušnost,jak můžou vylézt s dvěma psama a pak to cyhytat do náruče a za obojek a vodítko nikde….
    no nic

k tématu voda-před rokem jsem se ani jednou nekoupala,
    před tím s Dafi v rámci dovolené na přehradě v Letovicích,
    jinak na koupaliště tu nechodím,nemám s kým,a jít na koupaliště sama,je stejně tak divný jak jít sama do kina/na koncert-oboje odzkoušeno-a jako nic moc:-((
    co se týká plavání psů
    v BK za barákem splav,tak tam jsme chodily x let v létě ze psama,každodenní večerní vycházka-přejít 2 silnice,za 10 minut u splavu,vyčmáchat pséky a kolem řeky s mokrýma dom,na konci cesty pocvičit,pohrát a přes město-opět přejít 2silnice a dom,vycházka na hodku,pohodička
    no jenže tady kulový
    tady v dědině pidimini bahnák rybníček,kde jsme jako jediní chodily venčit psi-a plavat,jenže pak nám nějací kluci řekli,at je tam nepouštíme,že je to plný vlasců,jinak tu všude pole-k lípě k hájence výhen do kopca,v lese hmyz
    takže denně ke křížku a kolem nějak,to je ve stínu ráno i večer
    ze psama jedíme autem do Vicánek-Vícemilice,biotop
    autem jsme tam za chvilku,cestou k rybníku se vyvenčí,po zaplavání to s něma trochu obejdem,kolem všude pole,a jede se dom,občas nakoupit
    pěšky jsme to šli párkrát taky,ale….
    je to fakt dost daleko,z kopce,zpátky pochopitelně do kopce-jak jinak,že:D
    a zpátky by jsme se uvařily,mi i psy,a já bych to nedala jako,že neušlateda jako ušla-ve volnu a odpočatá-ale do toho debilního kopca by se mě nechtělo,to ve volnu jinam
    po práce/před prací by jsme to nedaly časově a zdravotně už vůbec
    je to vycházka víc jak na 3 hodiny rychlým krokem
    krom toho Dafi nehce ve vedrech chodit…
    takže kašlu na ekologii a děkuju,za půjčování auta občas
    myslím,že toho najezdím busem/vlakem dost,pěšky nachodím taky