Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr
to je jako peklo, tohle vjédro, člověk je uvařenej jak nudle ešče ani nevstal 😀 Zaplaťnadbůch za domeček, kde to není tak hrozný. Včera jsme byli zahradničit na chalupě, tak to taky šlo. Je tam krásnej stín, fakt oáza v tom okolí. Brtnik posekal další část vysoký trávy na louce, traktůrek je borec, že tuhle vejšku dal. Je teda pravda, že z něj na tohle sekání udělal Brtnik tak trochu sněhovou frézu 😀 😀 aby se to nedusilo, sekalo se jednak bez koše, ale zašprcnul taky záklopku od výhodu, aby to bylo totálně otevřený a jak jezdil chrlil tu trávu do výšky do vzduchu 😀 😀 Ftipnej pohled. Skorem tak, jako na mě v žůžovej šatečkách 😀
Míla
jsem tohle včera v tý rychlosti přehlídla:
koupání prostě není úplně tvoje priorita :-).
koupání je moje priorita, enemže žejo… já sem pani hygiena, víme? Já potřebuju vodu čistou, ale zase ne, aby mi do ní v bazénu čůrali jiný lidi, takže……. to mám jako dost složitý, to uznávám
Maya
ty jo vy máte nějaký cvičený bojový krtky, že uměj po zdi. chudera malej, musel bejt tak vyřízenej, že se radši naučil rychle šplhat 🙂
doufám, že krtka Mouses nedonese.
když už si někdo dojede, tak to asi nevyhodí
to jsem taky chtěla zkusit, ale nějak mi nevyšlo přihlášení se. Jakej div u mne, že jo 😀
, že jsou to typické příznaky indického koviďáku
aháá 😮 , to ani nevim 😮
černej čaj
ale melo me.napadnout ze bys vzala i psy.
no já tam mám namířeno primárně se psama právě. takže jedinej, kdo se svlaží budou oni 😀
jdu se projít Kruškama, se těším.
Mirka D.
.,může to mít po očkování??????????
no jasně, že může a nejspíš i bude mít.