Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
dostala jsem strašlivej záchvatek smíchu, úplně jsem plakala. Stačila mi k tomu reklama Datárta, kde jakejsi pán informuje diváky že: „Právě sem to pustil!“ 😀 😀 😀 pomooooooooooooooooooooooooooooooct to bylo strašlivýýýýýý 😀 😀 Kdo tohle probůh vymyslel???? Tak nás napadlo, že by mohli klidně angažovat Taliprda, páč ta v zápětí, ve svým emotivním rozrušení to při sedání si, taky pustila, což byla dost ekologická katastrofa, vyhořely nám všechny chlupy v nose a slzeli jsme ešče dvě hodiny. Vyvětrat se to nedalo 😀 😀
Fifi
uhnala nakej upal/uzeh dneska, ale snad uz dobry. Ble.
todle je hnus, já to vjédro prostě nějak neumim a když je pak v tom ještě člověku blbě 🙁 Lepčí se snad ani nehejbat, nebo co 😀
Gratuluju k dareckum, se ma vsechno zdrazovat, hodnej Mouses, ze na vas mysli. ? Ale az ti prinese ptacka, bude asi psychicky hur. Tobe teda.
😀 jo von na mě myslí každej den už teďka, jen teda dneska ten dáreček radši sežral. Asi pod dojmem toho, že ten večerní jsem neocenila a hodila to do popelnice. 😀 Po ptáčkách začal teď jít, ale to teda jdu zase já po něm, po smetákovi rozjíveným.
Miminko libezny
viď? ňuňu držtička :-), to jsem musela.
Míla
rotvajlera Rolfa :-)? To je teda jazykolam!
Služební rotvajler Rolf hrál hlavní roli lorda Rolfa 😀 😀
Mirka D.
-takže su umluvená víc než jindy jak furt vysvětluju,děkuju
kup si u vás vincentku , když musíš tak mluvit, ta je na to dobrá. A nebo pastilky vincentkový.
třeba včera jsem šla spát ve třičtvrtě na 11 v noci a vtávala jsem dnes 3,40 minut…j
už si nestěžuju, už si nestěžuju! taky mám furt tu hubu dokořán 🙂
černej čaj
Takze co to bylo.nevim a odlezla sem to cely ale prvni 3 dny sem bemohla skorochodit a pak to povolilo
ty jo seš blázen – s tím batohem k tomu!! auuuvajs! bolí mě to za Tebe.