Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak dnes místo volna ranní+ranní zástupkyně s kolegyní co taky měly mít volno a odpo došel šéf-tten měl mít též volno
    no máme 2 neschopenky,jedn paragraf a taky je už sem tam někdo na dovolené….
    velepsycho toto
    se úpně bojím jak to bude pokračovat
    ráno pečení,pak kasa,pak po půl druhé dom
    natahaná su jak prase-a celý den vedu tento dialog-všechno na pás prosím,děkuji
    a proč?a kdo to vymyslel?
    a i ty mlíka?a ty kastle taky?a ty vody všchny?a to vám jedna nestačí?
    -takže su umluvená víc než jindy jak furt vysvětluju,děkuju….mazec
    no nic nakoupila jsem paoů,skočila ještě do zverimexu pro jídlo ptáčkům,kde jsem pobavila prodavačku vykládáním,jak jsem před pár týdnama v neděli večer,kdy jsme byly venku ze všema třema psama-napřed u vody a pak ještě kolečko po městě,než si Martin nakoupí,a když jsem šla kolem zverimexu,tak Dafi letěla do schodů a k mříži-a -otazník nad hlavičkou?proč se neotvírá?
    dyt ona nutně,ale kurna fakt jako nutně potřebuje pamlsky od té hodné paní!!!
    no stahovala jsem ji ze schodů násilím s vysvětlováním-Dafíku,papů nebude ,dneska mají zavřený….no fena na zhroucení…:D:D:D
    tak se prodavačka smála,že si teda asi domluvíme skrýš,kde ji nad schody bude nechávat pamlsky-ehm,což je pochopitelně blbost-v Bučovicích se vyskytujem minimálně…ze psama…
    no doma jsem vyložila nákup,hadry,narvala pračku,
    dala si oběd,a vypleštila se venku nalavičku
    a jak došel Martin tak do půl ssedmé do postele,
    pak jsem si šla zacvičit a ze psama ke křížku a zpět
    Martin se mnou seděl chvíli na terase-Žerykovi neházel vůbec,protože si nedával pivko,aby měl čistou hlavu do práce
    tak jak Martin zalezl dom-že se mu nic nechce dnes
    tak Žeryk neštastnej jak hrom,zvyklej že mu Martin na terase vždycky háže
    tak jsem vzala kolečko na šnůrce a hrála si s ním chvilku já-potahat s koélečkem,kousek hodit pak ho za sebou chvíli vodit-Žeryk zakouslej v tom kolečku na šnůře a já s ním capkala po dvoře a mezitím měl xkrát čekej a házela jsem míček,uzlík Dafině+obíhačky sušáku
    a Žeryk zase měl mezi taháním,a a blbnutím s kolečkem několikrát sedni,lehmi vstan,lehni,vstan-a hned drrrržžž-tak jsme chvílu tak blbly a pak zalezly dom
    zítra bych měla mí volno….

Dafík už je dobrá,se jí asi fakt stýskalo,možná si myslela,že se jí oba zdejchnem do BK,to byla fakt prvně beze mě
    dnes ráno jsem oba stihla rychle vyvenčit,o půl paté odjet,Martin jede hodinu po mě,tak to měly takový postupný opouštění domu
    ono je taky blbý,že s těma mýma debilníma směnama nemají žádnej pevnej režim,jak většina psů co pánečci dělají od po-pá
    případně se ty směny střídají ranní-5 dní-odpo 5 dní….
    jako,jo na jednu stranu je dobrý-že mám volno v týdnu,a Martin zas o víkendu,takže jsou třeba 3 dny v týdnu sami,ale zase máme málo volna společně-jako furt někdo z nás je fuč-a na nich je vidět,jak jsou rádi,když jsme oba doma,oba s něma jdeme ven a tak…+to,že mám za jedn týden až 3 směny-ranní-kdy stávám fest brzo-takže brzký venčení+jídlo
    odpo,kdy zase dom až v noci,takže žranní někdy v noci v dest nejdřív-když jsme měly oba odpo+venčení v noci a no a mezitím mezisměna-kdy je člověk pryč přes den…a to se vystřídá během pár dní…takhle no ….
    k Martinovi-no prý to předem nevěděl,snad se to naučí-pochopitelně jim měří čas za jak dloluho to udělají-v každé fabrice se bud měří čas,nebo dělají lidi u pásu….fakt jako boží
    no takže na jednu práci má 15 minut…
    nemusí tam mít roušky….
    a jestli se to Martin nenaučí,a zase půjde jinam tak chcu velkej,ale největší koberec na světě….
    Fifi-tak ještě,že si Troldíka uhlídala,aby se neuhnal,chudák malej…
    já objednala Dfi na trimování,do Ždánic -prý to paní udělá za třičtrtě hodiny!!!jako já vím,že ju trimuju dlouho a pomalu,ale za třičtrtě hodiny???
    no nějaký divný na mě-sem teda zdůraznovala,že nechcu zatím stříhat,že si ju x let dělám sama,ale je to na mě záhul,tak kdyby jí udělala aspon půlku to by mě pomohlo,a ona bude mít za 45 minut celýho psa….no nevím
    možná se hecnu a udělám ji kus sama,čas bych měla,nemá ruce-mám -chromý
    a můu tam jen o víkendu před prácou,je to pro mě nesjízdný…

Černejčaj-jo do čajovny bych někdy ráda,uvidím,co se bude dít po neděli v práci a dám vědět:D,
    ty 3 hodiny přesčasů,já 9 navíc….,
    a s jídlem dobrý,že to tak jde udělat
    u nás Martin vaří hodně na víc dní,jinak já jsem vařila občas,když jsem měla na odpo,ale to jsem dělala rychlý a jednoduchý jídla,jako vařit denně tak mě šibne…
    když jdu denně aspon na 40 minut ze psama+úklid+se snažím několikrát týdně cvičit a po ranní spím
    třeba včera jsem šla spát ve třičtvrtě na 11 v noci a vtávala jsem dnes 3,40 minut…ještě že přes respirátor není vidět jak furt zívu….