Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dnes jsem dostala dar nejvzácnější! Dostala jsem myš! Už třetí nebo čtvrtou. Mouses mi je nosí. Má to ovšem háček. Jmenuje se Rumíček. Resp. háčky dva, páč ten druhej se jmenuje Taliprd. enemže u Rumouše je to horší, z toho má potom trojma, že myška chudinka jako. Tali stačí vyhodit, aby to nežrala, ale Rumíček je hotovej a furt chce myšu zachraňovat. tak co fčil děcka? 😮 😮

Mirka D.
    Dafi prý dnes divná-furt zalezlá v pelíšku a tak…
    jak Dafule dneska?

-na té jeho práci je výhoda,kdž lověk umí s počátačem trochu-na to jsme dost blbý oba-a trochu anglicky…
    to Martin nic

😮 a…jak to chce teda praktikovat? To nevěděl předtím? A jak ho mohli na tu pozici vzít, když to neumí?

Míla
    To já dycinky. A to se jedná jenom o návrat k lepší posteli a možnost odložit koupelnový serepetičky na poličku a tak.

já nikdy , mně přišlo vždycky líto, že už jsme doma 😀

(s myšlenkou na Mirku).
    tak proto vono tak škytala, až se jí rozsypaly rozpečený housky! že jo? 😀

Maya
    ja mam obecne tu techniku spis rada,
    já vím, a trošek závidím, mně to s tím telefénem prostě nejde.

jak google mapy umi ukazovat i zacpy na silnici a nehody,
    😮 to nevim 😮 . Já mám v telefénu jen normoš mapy a pravda, tam to ukazuje opravy a objížďky, ale … že bych si na to vzpomněla to nehrozí. Já neumím využít všechny ty výhody, co tohle má a umí. Musí mi to někdo vokázat, jinak to nejde 😀

Mayo– hele, když probíráme ty banky už 😀 , Tys minule psala, proč mi nešla platba kartou u toho nákupu Vetamixu- nějaký něco, že si musím pořídit? Co to bylo?

Kuskus
    Začnu zmatkovat, rychle rychle, a netuším jestli požadují konkrétní věc, nebo jen stačí

😀 😀 😀 směju se jen a jen proto, že jsem to stejný. Já mám prostě vždycky hrůzu už jen z toho přihlašování.