Odpověď na: Ohařský fórum

Fóra Ostatní Ohařský fórum Odpověď na: Ohařský fórum

PetraK

No já jsem si to s Tali
    lajsla až teď, když jsme z nejhoršího venku, snad. U ní se nikdy neví?
    Dělaly (já a ona,,panik prt
    ) jsme hodně cvičení doma, se vším možným krom mršin a exkrementú, ale jinak fakt všechno: maso, rohlíky, buřty, piškoty, kosti, kelímky, na co si vzpomeneš. Blbý právě je, že nevíš co natrénovat dřív, to bylo hrozný, pamatuju si jak jsem si moc přála,, aby se přestala zmitat na tom vodítku a rvát mi tělo, ruce. Zvlášť v zimě bylo fajn venčit ruský kolo,co se urvalo. Pak když už ‚jen“ tahala, přála jsem si , aby si dokázala normálně jít a čuchat si, číst jak normální pes. Prvně jsem to zažila při noční procházce a bylo to úžasný ?atd.atd.
    chtěla jsem Ti napsat k těm skeletům na procházce, dělala jsem to tak, že jsme chodily krátký okruh kolem chalupy, fakt těsný okolí a ja postupně prodlužovala mezery mezi odměněním, až to byl jeden skelet až před brankou, aby se na to těšila a hlídala si mě. Až pak jsem prodloužila trasu. Skelet jsem házela do vzduchu, aby si ho mohla ulovit sama . To ji baví moc. odměna že vzduchu je moooc. Možná bys házenou odměnu mohla použít jak TOP se Sindibádkou taky??

Háskej víkend.