Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Petrs01-no joo píšu rychle a blbě:D:D:D
ta fotka s Vašíkem je teda škaredá,brrrr:-(
já su čím dál větší hysterka-tak mě vadí psi na volno přes most…..
já su extra pako….o zídkách a podobně nemluvím…
mě jednou Killyna-kníračka 5kilová prtavá sjela do hasičské nádrže-cestou na cvičák na brigádu,já v kyblíku těsto na bramboráky,ktrý jsem tam pak smažila,a Killyna po takové strmé stěně sešup dolů a nemohla navrch,dole voda a bordel-naštěstí mě ji pomoci stopovačky vytáhly nějaký kluci co šli kolem-nebyly tehdy ještě mobily-víc jak 20 let dozadu-pokud byly ,tak já ho neměla-jsem první mobil dostala na cvičáku od kolektivu ze cvičákovských peněz…
naštěstí dřív ještě před těma víc jak 20 letma běhaly děcka po venku….
ted by byly mobily,nebyly by nikde ty děti-volně bez rodičů…
Denyky-pěkný program máte
já včera odpolední,kde jsme zjistily že 2 kolegům hrozí výpověd+komukoliv z nás kteří prolítneme nákup,jako že uděláme vše jak máme-což je při těch fofrech a tomu,že má člověk dělat rychle mazec….
dovolená,se už neproplácí,že,když ju nestihnem vybrat?
jinak já dnes volno,tak peru třetí pračku,byla jsem napřed za zahradou vyvenčit psy,protože Martin s něma chtěl jet autem,pak zjistil,že se nikam nepojede,takže jsem s něma šla ještě dědinou k rybníku,kus kolem ohrad a zpět,za ohradama si každej dal pachovej čtvereček,a šlo se dom
a představ si-nalevo pole,ohrada dlooouhá s koníkama,pak zase pole,modrý nebe a mraky,jééé to bylo hezký….
a foták doma….
a ty máš moc pěknou fotku s těma mrakama ….
užij si sobotu a kultůru,závidím,taky bych šla někam jinam,než ze psama,nebo do práce
třeba do divadla bych šla….,na koncert bych šla…..