Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Denyky-no my to doma taky nějak nikdy neoddělovaly,prostě se doneslo kotě a bylo tam kotě,nebo se doneslo štěně a bylo tam štěně-a nikdy se nic nepřihodilo,což neříkám,že je dobrej návod teda!!!
my měly do mých deseti lety kočky,vždy 2 jednou i tři,pak jsme donesly Kim,k němu byl roční kcour Kid-a dobrý,ke Kimovi pak mourovatýho pepíčka-to řádily s Kimem jak draci,no a k psovi pak kotě a dobrý,případně kotě k psovi
v Černčíně Gerovi kočenka nevadila-bylo mu 8 let,když jsem se s ním přestěhovala,a to ještě bydlela u Martina,to s náma i spávala v posteli,pak teda jsme pořídily Žeryka a Dafi,a ti mí 2 blbci ju začaly honit,tak se jich bála,a k nám už moc chodit nehce,naštěstí honění už je přešlo-pochopiteně jsem jim to zakazovala,a ted už vedle sebe leží na terasenebo na lavce….
Žeryk jí teda nikdy nic udělat nechtěl,jenže byl zvyklej honit našeho kocoura v BK,takže tady to ze začátku dělal taky,pro kocoura v BK to byla hra
Milko-no oni po nás v práci šlapou čím dál hůř což sem dnes jaksi zjistila
krom všech věcí na pás-chlap na mě řval,že není zloděj a je u nás naposledy,
tak ještě jedna věc….no nic
jinak k práci uklizečky-moje máti dělala do porodu u soustruhu v Adamově a pak po porodu až do smrti uklízečku na policajtech-5 minut od baráku,celých 24 odpolední
já jí tam občas pomáhala,jinak máti Martina uklízela pár let hudebku-6hodin denně částečný úvazek-za mega málo peněz….
já tam s ní taky byla chvílu na dohodu,
švagrová-učitelka-2 vejšky tam bydlela s bráchem MARTINA-ten je učitel na kytaru,dělal tam školníka,a když uklízečka marodila chvilku tak za ní uklízely,
teda David učil na kytaru+tam dělal školníka
já vůbec jsem ho tenkrát těšila-za svůj život zde-jsem zrušila asi 5 vysavačů+3 žehličky
ve škole nikdy nic nebylo vysavačům,dokud jsem tam nezačala vysávat já-to hned nevysával-to byl hned-jééé Davidééé ten vysavač nefunguje,co mu je?
si s tou technikou nerozumím…
klavíry jsem vykleštila jednou tak,že leštěnka tekla a lepila-já su šikovná dcérka…..:-(()
a jinak-se opakuju-Ivanka Devátá v jednom fajetonu říkala-že jedna paní furt měla ve zvyku říkat-můj syn DOKTOR ŘÍKAL….
a Ivanka Devátá,jejíž otec byl filharmonik,tak měla chut říct-můj otec ČISTIČ STOK říkal….
takže tak to jde taky….:D