Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera ranní-pečení,házení pečiva a pak kasa
jako tuny cukru a mlík na páse-skoro každej si vezme 2 balíky cukrů po 10 kilech-protože s PENNY kartou to dělá 31 kaček slevu+24 mlík+meeloun v akci,
no nic-mám tlustý břicho a vymakaný ruce-jako beze srandy mám bicepsy,pošlu fotku do meilu-to se pobavíte-tímto vlastně plynule-za x vět dojdu k dotazu pro holky sportovní-co nosí sportovní hadry….
no záda mě bolely v noci včerra ráno,tak jsem si vzala prášek,zbytečně…
ale dostal mě zákazník džentlmen
jako,že občas,když už mám na ten den hodně storen,
a je mi blbývolat vedoucího,že teda cvaknu kaiserku/rohlík,prostě něco navíc-jak se mi furt klepou ruce a ty čísla jsou vedle sebe tak místo 5 cvaknu 6,že je to vedle sebe,že-tak se občas zeptám jestli nechcou rohlík/kaiserku navíc…a oni si to vezmou,nebo zajdou pro něco bez kodu,nebo tak
ale včera si chlápek kupoval sít do dveří-a já jestli máme?a kolik?
a on,že ještě něco tam je a proč?
a já,že si musím koupit
a on,že to není problém,že mi ji donese
já se začala omlouvat,jako,že nééé,a že on je zákazník,a to po něm nemůžu chtít,a ani jsem nechtěla,ale on,odstrčil vozejk
a -jo to není problém
a sít mi donesl,tak jsem děkovala
hned jsem si ju u kolegy koupila
jako hezký od něj!:-)-ehm srdíčko si přimyslíte,že?:D
no pak se po druhé hodině spočítt a hurá spát na dest minut do busu a dom
Martin přijel z Brna po prohlídce a podepsání smlouvy,
nastupuje v pondělí,dovču v létě mít nebude
já mám ještě 19 dní,nevím teda kdy si je vyberu….
protože celkem všichni máme hodně dovči,jak jsme chodily hodně za ty co měly ty paragrafy+nechopenky…
no podle plánů jsme měli mít do konce září vybraný dovči
tak -slovy tria 3 v jednom-bude prdel
doma jsme po obědě zalehlly
pak jsme sjely vykoupat pséky-mraky na bouřku,ale naštěstí nic
v rybníce si zaplavaly,napřed šla několikrát sama Dafča,pak Žeryk,pak jsme ho musely násilím vyrvat od kraje-protože-JJJJÁÁÁ CHŮŮŮ DO VODÝÝÝ!
a utopil by se-plave hrozně v křeči a s hračkou i vodu bere
no takže naposledy Dafča-Žeryk z toho na prášky a šlo se dom,hned za rybník s kopečka dolů je most-tam chlap s černým NO,tak Dafi štěkala jak blbá,a po cestě se proběhli mezi polma a zátočina-závora-a chlap s výmarákem-
teda je tam cedula,že mají být psi v šude na vodítku,že honitba,
tak to zase Dfi oštěkala,a pak jsem se s ními jako vždy šla chvilku projít mmezi polama at trošku proschnou-další 2 psi-rušno jaksi
jsme tam jely kolem půl paté a václavák hadr teda:-(
Dafina jak vyleze z vody,tak hrozně líce,a je hrozně rozjuchaná,taková furt veselá,ukecaná a tak
no dojely jsme dom,já Dafču radši vyfénovala,pak jsme seděly na terase,já četla,
a pak jsem si s ní zaházela aportek-to dala knučením a mručením najevo,že na klíně leží už dlouho,tak nastalo aportování činky,pak obíhání sušáku,pak couvání,kroky,otočky-u toho na mě kdákala a přinášení kramlíků-jak prdlá z té vody je,jak kdyby a voda byla živá,je po ní pak taky hodně živá:D
Žeryk klasicky házení balonku s Mrtinem,to je jejich každodenní program
jinak jsem včera nedělala NIC,JAKO NAPROSTO NIC
dnes jel Martin na výlet kamsi
já mám odpo
takže ze psama ke křížku a zpět-jedna strana pole,druhá keře-takže celkem furt stín,
pak směrem klípě kousek,Žerykovi pachovej čtverečk a rochu tanečních
Dafině jen trochu sedni,lehni,a couvání a dom
doma jsem si nalakovala nechtíky,odcvičila na záda,
utřela prach
a poslouchám malostranskou besedu-Pokáče,
rozhovor s Honzou Dědkem na tváří v tvář….
měla bych vařit…
Z-u paní Bazerové-bych musela všdět jakým tonem,v jakým kontextu to paní řekla
na jednu stranu má pravdu Kachna-že oni ti herci mají většinou vysoký školy,
některý jsou hvězdy-jinými slovy-špičky ve svým oboru
-a já teda práci herců obdivuju-mě jako nepřijde lehká-natáčení-když vidím filmy jen některý jak se natáčely-brrr-počasí a tak
zájezdy,dabingy,hraní v divadlech
jako to co je pro mě hodný obdivu-ty kvanta textu co se musí naučit-at už do filmů,nebo na přdstavení,-kdyby za nic,tak za toto je budu obdivovat,všechny
ano některý berou prý velký prachy…
zase je určitě dost těch na oblasti,co když nejsou v tv a jen divadlo,tak mají asi normální platy
nechci se vyjadřovat k jejich penězům,a rozvíjet debatu o platech to ne
jen pracovně-já k jejich práci
nemyslím si že jejich práce je nějak brnkačka,ale jasně jsou náročnější práce než jejich,ty jo-to jsem zase nechtěla říct-to je taky jasný
jako tak-nedívám se na jejich práci tak-že no bože,říct pár vět na podiu,v tv,nadělají
to bych zvládla taky,at jdou dělat rukama,by viděly,to si neříkám
ale beru to ak,že třeba rok nemohli hrát,dělat něco co je baví,mají to rádi-jasně to servírky,kuchaři a tak taky ne….
dost lidí tam taky přišlo o práci kolem nich….
no nevím no
nemyslím si,že herci,umělci by byly něco víc než my,to si nemyslím o nikom,
jen-třeba to paní Balzerová viděla ze svýho pohledu hvězdy-kterou je
že tý jio jak to napsat?no prostě-děláš x let nějakou práci,seš v tom hoooodně dobrá,ale hodně
já ted nevím co dát za příklad….to je fuk
a pak musíš jít dělat něco co se v podstatě naučíš za 3 dny….
-to že u toho dost lidí nevydrží dlouho,to že je to těžká-fyzicky a náročná práce je věc jiná
ale na kase se za tři dny naučíš….-viz.brigádníci v létě v obchodě…,
ale pokud to paní Balzerová řekla,napsala v intonaci-a někteří herci musely jít dělat za kasu-ooo ta hrrůza to ponížení tak klesly-tak co na to říct no????
můj bejvalej by se styděl za to,kdybych dělala uklizečku-a je to dělník s učnákem-instalatér-prostě nemusí být člověk herec aby byl v blbej posuzování lidí….on byl můj bejvalej dost snob-hleděl na značkový hadry a co si kdo o čem myslí……