Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak máme tejdenek vejpůl a zejtra jako by už skorem začíná víkend, ne? 😀 a já v pátek zasejc pojedu áftábůsem! To bé zase sranda! Rumíček už – jsem dneska ráno koukala, bude moct brzo do vodičkyyyyy. Pěkně jsem mu to mázla měsíčkovým olejem a tentokrát – jaká to rychlá změna od pondělí, nebo kdy jsem to psala, že do vody to ještě není ? – to vypadá gůtově. Tak huž aby. Včera ale dostal vynadáno, páč byl protivnej na kosourka malýho, co si hrál se svou novou hračkou – míček co cinká. Je z toho unešenej, koupila jsem mu to v pindělí u vietnamců, kde jsem kupovala vyfukovací pytle na peřiny, takový 3v 1 v pytlíčku byl tenhle míček, malá myška a takovej „sud“ s rolničkou. Měl vánoce, kosourek, protože já od něj taky dostávám dárky, tak aby to bylo reciproční.

Vítaj čajdo, vítaj doma, i když bys asi ešče rádba byla fuč .
    Koukám, že Ferrata byla Tvým příjezdem zaskočena :D, trdýlko malý 😀

probehla tu tusim i kachna s narozneinama?
    kachna tu proběhla s i bez 😀

tak přežij návrat do reality.

zeje desne divny byt na pc… po 24 dnech vlastne…
    🙂

spis velci, stari, problemovy… no prej ma.trochu strach co po kovidu…
    jo do troji jsme tuhle koukala. téměř vymetýno. Tyhle obavy z pokovidu mají fšicí rozumný, co se kolem psů točí. Hele třeba znal týpek Bubinku 🙂 🙂

Kachno – bohapustě závidím, tu možnost, udat seno, mně se nepodařilo

Zas je dobrý to nepřehnat
    tak jasný, všeho s mírou, ale kdyby se to někam pohnulo, bylo by to prima.

Maya
    a to u psu samcu neni asi zas az tak vzacna vec
    jsem to neznala vůbec. tak hlavně, aby byl už brzo doma a pěkně se hojil, chůdě malý.

Fifi
    . Ale brr, sila videt tenhle zivel ve velkym…

no to teda. já mám oheň ráda, ale vocamcaď pocamcaď. tuhle jsem viděla video, někdo mi to poslal, hasiči hasili, makali na tý výsuvný podestě a najednou se nadzvedla střecha a ty vole!!! vylítla stohlavá saň, planeny jako kráva, jak se to tam štosovalo……. normálně výbuch v podstatě. Doufám, že to maníci zvládli – měli před sebou bariéru, za kterou se schovali, ale….. bohužel to už tam nikdo nedal, ešivá to dopadlo dobře.

snad to za par dni do vody uz pujde, kor v tropech.
    snad jo, snad jo, snad jo, dneska ráno už to vypadlo celkem pěkně.

Tyjo, z vasi louky musi bejt tak uzasny seno. Takova skoda, ze to nikdo nechce
    hrozná škoda, fakt. měl by to zadarmo, jen za práci,ale pracovat nikdo moc nechce. Je toho tolik, že to jako mulčování nende. a teď obzvlášť na tyhle věci nebude prostor.

Kuskus

Tourettův syndrom se ofiko jmenuje nemoc
    Tys na to kápla!! 😀 😀 😀 to je výborná rada. Já evidentně- ač ne tak odolná jako místní – budu taky z těchhle krajin, protože pro určitý slova rozhodně nejdu nikam daleko a jsou taky značně slyšet. A tak nějak se to s věkem asi zhoršuje tahle nemoc, nebo nevim. Možná se to stupňuje s tupostí okolí, či čo… vim já?

každopádně MIRKO
    Já ač dlaždička profesijounálka už k tomu kurva skorem nemám co dodat, než co psaly holky – neboli poslat dotyčný …….. do koberce teda 😀 😀 Hele je to hrozně smutný číst, že tam nejsi doma, že tam nemáš zázení. Zase se vracím k tomu, co jsem Ti kdysi dávno psala do emila – vytvoř si svou postupnou zálohu, jestli Martin může zcela neomaleně rozhazovat peníze, který ty vyděláš, můžeš si ty zcela oprávněně hezky spořit a připravit si tak pěkně svou vlastní ranvej, z který se odpíchneš jednou a poletíš svobodná tam, kam budeš chtít. Vytvořit si zázemí a domov pro sebe a svoje psy.