Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Fifi-děkuju….
já nevím,jak to napsat,aby to nevypadalo dramaticky,nebo,žer přeháním….
jako,jestli to ted někdo čte-a říká si -kráva jsou na tom lidi hůř….
tak jsou no….
ale 25 let mě furt něco bolí,
zkoušela jsem do 32 let doktory,od 20 let léčitele,k psycholům sem chodila ke čtyřem,k některým třeba rok,nebo několik měsíců,čtu Hnízdila,knížky o somatice…
a jasně vím,že jsou težší-náročnější zaměstnáví-zdravotníci,v domovech důchoců,atd…
natahají se i na poště,taky tam dělají s penězma,i s lidma
nechci aby to vypadalo,že su největší chudák na světě!
VÍM,ŽE JSOU NA TOM LIDI HŮŘ
VÍM,ŽE JSOU TĚŽŠÍ,NEBO PODOBNÝ PRÁCE-VIZ TAK POŠTA-DĚLAJÍ S PENĚZMA,S LIDMA,THAJÍ TEŽKÝ VĚCI
ale já mám často takovou chut říct-chodím do práce,ze psama,starám se o domácnost-dobrý vaří Martin….,ale kdybych měla vařit já tak -rychle stručně,někdy holt vůbec-chleba je taky jídlo
TAKŽE CHODÍM ZE PSAMA,DOMÁCNOST,PRÁCE,OBČAS SE SNAŽÍM CVIČIT NA TY ZÁDA-ASPON NĚKOLIKRÁT TÝDNĚ,V PRÁCI NEMŮŽU ŘÍCT ZÁKAZNÍKOVI-KU… UŽ JSEM TO ŘÍKALA 3 KRÁT,ŽE TY JAHODY STOJÍ 100 KRABIČKA,VY ŽE CHCETE,A PAK ŘEKNETE-JÉÉÉ ZA STOVKU JE NECHCU A STORNO….,no prostě…faktr mám někdy co dělat
a přijít prostě dom a hlídat se-jak mluvím,jak se tvářím,a jestli neprotáčím oči a nemluvím sprostě a neříkám-ježišmarja to je život….
ne na to už nemám….
ale oni to nepochopí,nikdy to nepochopí,se prostě musím snažit,ale já už nemůžu,víc dělat nemůžu-ale tady to nikomu nevysvětlíš….