Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera mezisměna-ráno odjel tatka,ještě šel ráno ze psama-do dědiny,
tak jsem ráno nemusela s něma pak v práci od 8-17,00
ted novinka v PENNY zákazníci musá DÁVAT VŠE NA PÁS,ne jak dřív kastl z pivama v koši-jedno pivo nahoru,mlíka v koši jedno nahoru-atd.-kolikrát ten koš dojel plnej na druhou stranu jak předtím-jen nahoře jedno pivo,cukr,mlíko,olej-a v koši balíky,berdny,no lidi to musely ponadzvedávat-což byly často scény a hádanice-co by se tam tak vešlo,nejsu zloděj,zvenite si to sama-bolí mě záda-hlavně chlapi ze 4!!!kastlama piv
no ted musí ÚPLNĚ VŠE NAVRCH-takže se fakt nataháme-všechny balíky cukrů-po 10 kilech,mlíka po 12 atd….
no nic,
dojel pro mě Martin k hudebce-kde jsem dojela busem,doma jsem si chvílu lehla,pak vyprat,chvílu ze psama,cvlílu na terase,pak do 11 u PC
dnes od 5-14,00-ráno pečení+naházet pečivou.pak kasa,pak chvílu vybalovat
pak jsem zjistila,že kolegyně jde marodit,tak mám zítra místo volna ranní,
volno budu mít prý další týden-jakože to není směna navíc-no tak jo no….
dojela jsem ve tři s nákupem,oblečením na praní+tro co jsem měla ráno na sobě-ráno tam čekám 20 minut-tak su navlíklá,+tašku malou sportovní za body….
bolí mě krk,ramena….
ve vedru mít na sobě hromadu hodin respirátor a přes něj vše několikrát!!!nahlas říkat je dřina,tahat těžký věci je dřina,soustředit se na peníze je dřina,
su onavená vycuclá a chcu po vás poradit
děvčata-je mi to blbý sem psát-vím,že to nečete jen pár lidí,ale….
co už
MÁM TAKOVÝ PROBLÉM-A CHCI RADU-když su unavená,vyčerpaná,něco mě bolí,tak sprostě mluvím,Martin to nesnáší a hustí do mě,at tak mluvím v práci,hádáme se kvůli tomu
výsledek je,že já řeknu sprostý slovo a sama sobě řeknu-a nemluv sprostě
nebo Martin řekne-A BEZ TĚCH SPROSTÝCH SLOV by to nešlo???
a já to vylepším a řeknu-ku… NE,nešlo…
když už nemluvím sprostě tak říkám-jééé to je život,no to je život….
no a dnes odpo-najím se,jdu si lehnout a měl přijet borec na tu tiskárnu,že zavolá jak pojede z Vyškova….
takže zvonek-borec u vrat-já spala,takže vylítnu-Martin mu jde otevřít….
já vylítnu-oblíct,ustlat,odnes sklinky ze stolku,
venku řvaly psi,Dafi borca prý málem rafla do nohy-Martine proč jsi je neuvázal????
nic no…
jdu na terasu
a máti začala řešit,že ty naše starý křesla na terase nechce,začala je oddělávat,hodila je na dvůr,2křesla,otec,že nám tam jejich křesla dát nehce,máti,že mají křesla navíc,frnkla tak jedno jejich křeslo, zahradní,
do toho otec,že si má Martin křeslo koupit,
máti,že to jeno si máme nechat a do toho já-že celkem vvytočeně,at to neřeší,že tam je židlí dost a tak,
ted jsem viděla jak se oddělaly ty křesla,že pod tím binec,takže zamést pod nima,pak celou terasu-je fakt velká….
pak teda všude fleky od kafe,od Mxe načuraný jak občurává židle a tak,takže místo odpočinku jsem čapla kýbl,ocet jar, rejžák,polila terasu několka kýblama vody,pochrstala pctem,vydrhla rejžákem,mopem,hodinu v čudu,záda v háju
a nemluvila jsem ZASE SLUŠNĚ NĚJAK-JAK SE ŘEŠILY TY KŘESLA,
no,borec odešel,tiskárn spravená,tak jsme jely vyplavat pséky,protože ráno vycházka s Martinem krátká,tak si zaplavaly,vyvenčily,na dvoře jsem dala s něma rychle taneční a zaházela Dafině aport,pak vyčesat,vysušit a dala jsem kafe,a dělám si spojovačky,
když,
když dojde máti-a Martin začne,že mluvím furt sprostě a že se neovládám,a jak se za mě stydí
a máti,že se takhle nemůžu chovat,že mám mluvit slušně,že takhle mluvit nebudu!!!
a oni na to nejsou zvyklý
tak jsem řekla že se polepším…..
doma jsem rychle ještě rychle domácnost trochu úklid,vana
a chci po vás radu-jak se mám naučit mluivit slušně a k tomu všemu neříkat-ježíš tro je život toto….
děkuji,
jinak to vidím na pustý ostrov:-(((((