Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Milena z Prahy

MirkaD
    Moc hezky popsaný tři dny volna :-). A s tím názorem na Výměnu manželek taky souhlasím. Když tahle „reality show“ před mnoha lety začínala, dalo se na to koukat, protože tam byli víceméně normální lidi. To jsem si kolikrát říkala, hele, tohle dělají zajímavě, to je inspirace, tohle zase neprožívaj jako my a tak. Pak jim asi dramaticky klesla sledovanost nebo co a zaměřili se skutečně na nefunkční rodiny s hnusnejma vztahama. Už se na to nedokážu dívat.
    Co mě v televizi celkem bavilo v poslední době (no, moc toho není), jsou třeba Moje místa ve středu na Televizi Seznam. Tam docela zajímaví i míň známí herci nebo zpěváci ukazujou, kde žili jako děti a dospívající a kde teď. Dělá to moderátorka Blanka Kubíková, která není senzacechtivá ani mi nepřipadá, že by se jim moc vnucovala. Viděla jsem tam třeba Ivu Pazderkovou nebo Karla Zimu.
    A na Artu dávají v pátek večer dokument, jak se točily přelomový alba v populární hudbě. Třeba od skupin Pink Floyd, Queen, Nirvana, od Eltona Johna nebo Lou Reeda. Tipla bych si, že i na Rammsteiny dojde :-).